CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9311764

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 0
Mam rozumieć że nie jest to wałek lecz oryginalny produkt ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 965411
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 160 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3595
1

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 160 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3595
Oryginal?

...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 20998 Napisanych postów 71664 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 577059
-tes-
Oryginal?

Tak.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 20998 Napisanych postów 71664 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 577059
podsiad
Ktos cos o tym wie?

Biłem testolica co rok przez kilka lat, różne te niby wersje, że czcionka grubsza/chudsza i takie tam forumowe p******enie, za każdym razem dobrze kręcił.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 95 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 5215
Siemanko jestem w posiadaniu Enana z firmy International Pharmaceuticals, nie jestem co do niego przekonany a w necie nie mogłem za bardzo znaleźć o nim info czy to fake czy nie. Dodam że mam jeszcze inne 2 środki od tej samej osoby i są w porządku ale co do tego enana nie jestem pewien. Co o nim myślicie??

Its All About The Pain

...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Wygląda standardowo. Powinien działać.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 6955 Napisanych postów 17046 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 401408
podsiad - testolic jak najbardziej ok, bilem 2 razy tego propka i milo wspominam, wyglada identyko jak moj.

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 95 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 5215
krzykacz
Wygląda standardowo. Powinien działać.

Ale znalazłem coś niepokojącego w necie:

Tak wygląda ponoć ori - Tu wprowadź tekst linku...

A poniżej są podane Fake Product tej firmy i moj enan wygląda identycznie jak ten podany fejk na dole - Tu wprowadź tekst linku...

Its All About The Pain

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Zmiany w dziale !!!!

Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

fru
Polecane artykuły