Witam,
Jestem na cyklu:
1-8 prop
3-9 wino
Przedstawiam wyniki badan po 12 strzalach testolica z serii 453529 Mam 2 paczki w/w specyfiku ktory moim zdaniem tajlandi nie widzial patrzac na inne wyniki badan. Jak juz mowilem badanie zostalo wykonane po 12 zastrzykach- jak wiemy w 1opakowaniu jest 10 apm po 2ml. Pisze to dlatego ze cale 1 opakowanie po zlamaniu nie dawalo opisywanego tu oleistego czy mandarynkowego zapachu oraz bardziej substancja bazowa byla woda niz olej- odnosie 2 zastrzykow z kolejnego opakowania wszystko co na forum sie zgadza a wiec zapach i oleistosc substancji. Co myslicie o wynikach badan ? Jest przekroczona norma ale spodziewalem sie czegos duzo lepszego- zdaje sie ze b-50 albo Gregor pisal ze taki wynik maja ich znajomi f formie bez koksu %) ? Mam pod reka 2 flakony alchemi chce aby cykl dal najlepsze efekty zmieniac tego testolica i to 8 strzalow pogonic dalej ? z tym akorat problemu nie bedzie ? Przekonuje mnie doniego ta bezbolesnoc a przy moich trenngach sw jest to duze ulatwienie.
PS.
Testolic w kratonie, z amp po mocnym potarciu zamazuje sie nadruk serii, ampy nie sa idealnie rowne, w kazdym opakowaniu ulotka, wyglada jak z dzialu zdjecia.