Ja niestety słyszałem, że produkcja Novo nie będzie wznowiona i temat jest pozamiatany.
1
Asharein
Ilość wyświetleń tematu: 9308271
Asharein
AshareinJa niestety słyszałem, że produkcja Novo nie będzie wznowiona i temat jest pozamiatany.
lodzianin1prosektoGWookieLux1980Krzykacz Mikołaj nie istnieje , wiec to fake![]()
to ciekawe jak wyjasnisz to, ze ludzie dostaja antka i metke inj w skarpetkach mikolajowych![]()
swoja droga ten tren forte to jakis inny jest? bo nie widzialem tego jeszcze
Tak w tej szacie all black chromowanej squibb wydal 100mg A w tej najnowszej silver co wyszła na 2020 jest 130mg. Poprzednia niebieska szata mial 80mg tylko tren ale i tak klepal 2 razy lepiej niz nie jedna zachwalana setka ;)
Tylko po kija tak mieszać?
Batros to Skeletor: "You talk and I'll listen."
Skeletor: "I'll talk and you'll obey!"
Wojmir28AshareinJa niestety słyszałem, że produkcja Novo nie będzie wznowiona i temat jest pozamiatany.
Puszcza się takie ploty, żeby ludzie robili zapasy po horrendalnych cenach albo kupowali jakieś niedziałające badziewie.
Tak jak Krzychu napisał, info ze żródła: https://www.gdziepolek.pl/opinie-i-pytania/11958/novothyral-co-zrobic-kiedy-w-aptekach-nie-ma-novothyralu
A nie jakieś dilerskie zagrywki :D
prosektoWojmir28AshareinJa niestety słyszałem, że produkcja Novo nie będzie wznowiona i temat jest pozamiatany.
Puszcza się takie ploty, żeby ludzie robili zapasy po horrendalnych cenach albo kupowali jakieś niedziałające badziewie.
Tak jak Krzychu napisał, info ze żródła: https://www.gdziepolek.pl/opinie-i-pytania/11958/novothyral-co-zrobic-kiedy-w-aptekach-nie-ma-novothyralu
A nie jakieś dilerskie zagrywki :D
Novo może już nie być i nie są to i fi od dilerów. Ja osobiście nie stosuje tarczycy ale jak ktoś potrzebuje A nie chce undera lub czystego t3 jak tiro to zostaje turecki odpowiednik novo
Nasz sklep
Mega promocja