Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tonny24
krystian 27
Witam clinic pharmax butelki z tymi krotszymi gumkami to fejki jakies kody nie wchodzą
ja mam taką deke i różne kapsle
Jak juz kiedys pisalem nie oczekujcie cudow po producencie Royal Pharmy :) towar raz dziala raz lipa wypuscili clinica i robia to samo bo napoczatku wszystko git a potem jedna partia dobra druga do duuuupy.....
tak na marginesie zdaj relacje jak master i cypio :) ciekaw jestem czy w masterze siedzi master
Zmieniony przez - BigYorkie1488 w dniu 2018-02-02 15:02:21
Szacuny
2176
Napisanych postów
12614
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
169547
pavlog89
BigMen
Pavlog89 zapraszam do Lejdis z takimi rozkminami. Tu sie gada z prawdziwymi mezczyznami ktorzy nie boja sie igiel odebrales wlasnie meskosc 90% uzytkownikow tego dzialu
Nikomu nic nie odebrałem, ja nie wnikam ani się nie chwale dawkami bo to sprawa indywidualna, wyrazilkem swoje zdanie..
Nie trzeba się niczym chwalić, można o tym normalnie rozmawiać, w końcu od tego jest forum
Szacuny
1471
Napisanych postów
1370
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
165553
Na jednym z badań w labie wyszło, że jest w tym to co ma być w deklarowanej ilości. Ale inne środki loteria, więc i w tym przypadku może być różnie.
Takiej wersji to jeszcze nie widziałem (??!).
Zmieniony przez - Żubroń w dniu 2018-02-03 21:26:18
Szacuny
524
Napisanych postów
3303
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
130855
wojo zmc
Nie twierdzę że nie topi tłuszczu, jednakże obok prawdziwego clen to nie stało.
dokladnie, porownujac jeszcze z stara dobra sopharma widac ze siedzi tam cos podjerzanego, chociaz inne srodki malayowi wyszly to nie wiem co w tym wypadku kombinowali, dalem rade zjesc moze 1/4 opak a i tak dzielilem bo myslalem ze mi serce wysiadzie i czulem sie jakbym mial umrzec, soki umieja zrobic wiec nie wiem co to za maniane odwalaja.. z tych co dzilaly najpodobniej do sopharmy zaliczylbym chociazby db pharme.. a tak to przesiadlem sie na sally, mniej ryje, szkoda zdrowia, moze efket nie jest taki sam ale na tym da sie funkcjonowac i dluzej stosowac ze wzgledu ze organizm sie tak nie uodparnia na dawki.
Szacuny
1639
Napisanych postów
5988
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
73609
GWookie
wojo zmc
Nie twierdzę że nie topi tłuszczu, jednakże obok prawdziwego clen to nie stało.
dokladnie, porownujac jeszcze z stara dobra sopharma widac ze siedzi tam cos podjerzanego, chociaz inne srodki malayowi wyszly to nie wiem co w tym wypadku kombinowali, dalem rade zjesc moze 1/4 opak a i tak dzielilem bo myslalem ze mi serce wysiadzie i czulem sie jakbym mial umrzec, soki umieja zrobic wiec nie wiem co to za maniane odwalaja.. z tych co dzilaly najpodobniej do sopharmy zaliczylbym chociazby db pharme.. a tak to przesiadlem sie na sally, mniej ryje, szkoda zdrowia, moze efket nie jest taki sam ale na tym da sie funkcjonowac i dluzej stosowac ze wzgledu ze organizm sie tak nie uodparnia na dawki.
Jesli sypane jest cos innego to ze wzgledu na mase aktywnej substancji 40 mcg. Musi byc dokladna waga oraz dlugi czas mieszania w dobrym sprzecie. Takie sa moje przypuszczenia.
Po balkanie rowniez czulem sie jak by mialo mi serducho wystrzelic. A innych w sumie clenow nie bralem poniewaz nigdy nie mialem potrzeby.