Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9264154

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 508 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3601
witam , pytanie czy db pharma pakuje swoje orale a mianowicie clen w takie woreczki jak od dragow ? i czy wyglad jasnozielony oraz nieoznacone zadnym znakiem tabsy sa oryginalem ?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 107 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 4396
makowiec832
TAK
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 508 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3601
oki dzieki
...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 20987 Napisanych postów 71644 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576993
makowiec832
witam , pytanie czy db pharma pakuje swoje orale a mianowicie clen w takie woreczki jak od dragow ? i czy wyglad jasnozielony oraz nieoznacone zadnym znakiem tabsy sa oryginalem ?

Tak, dokładnie wszystko się zgadza.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Hekade TEAM SFD
Ekspert
Szacuny 392 Napisanych postów 12822 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 107749
Panowie jak oceniacie towar?

Jedna ampa rozni sie wzgledem barwy soku, ta z lewej strony, jest jasniejsza, nie wiem czy to za sprawą wiecej dodanego EO czy co to tam jest ale mnie to zastanawia, wszystkie ampy wygladają tyle samo i mniej wiecej tyle samo soku rozlane

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 7488 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 39705
a ten jazsny jak z kapslem wyglaa jakby bylo grzebane?

My name is Daniel Lugo and I believe in fitness. ' ;))

...
Napisał(a)
Hekade TEAM SFD
Ekspert
Szacuny 392 Napisanych postów 12822 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 107749
wlasnie nie, wyglada idealnie jak tamte inne, nic, zadnych zadrapan przy tym metalku czy coś jakby ktos probował to zdjąć czymś
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 7488 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 39705
spr swojego enana , i On jest jasny a mialem juz kilka butli . Ciemneijszy zolty jest PROP . Masz 3x prop i 1 x enan bo ENan jest jasniejszy od propa w tym Labie przynajmniej..

My name is Daniel Lugo and I believe in fitness. ' ;))

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 234 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2443
Ja też miałem susty wszystkie jasne takie jak ten po lewej enan. Ale co byś taki wałek miał ?
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 3803 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 35715
sprawdilem i faktycznie na Ukrainie mozna dostac bez problemu ale co myslicie o tym wbijał ktoś ????

..było losowanie..padło na Ciebie choć Ciebie na nim nie było

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Zmiany w dziale !!!!

Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

Spalanie
Polecane artykuły