Szacuny
11128
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Najlepiej przystąp do jakiejś federacji albo znanego klubu. Jesli będziesz dobry, beda wysyłać Cię na różne turnieje (za granicę) gdzie istnieje możliwość wygrania pieniędzy.
Szacuny
11128
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Panowie, mylicie się, w Polsce też walczy się "za kasę" tylko że nikt z odrobiną rozsądku (chyba nawet nie o rozsądek tu chodzi) nie napisze na forum miejsca i daty gdzie takie walki sie odbywają... Niestety nikomu kto choć trochę szanuję swoje zdrowie nie proponuję startu w tego typu "turniejach".
Szacuny
2
Napisanych postów
66
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
473
no wlasnie o taką walke"za kase"jak pershing mowi mi chodzi,jesli ktos mialby namiary konkretne na taki lokal to jesli moze niech wysle mi na maila,po prostu chcialbym sprobowac,nie jestem swirem ani samobojcą,chce tylko sie sprawdzic.
pozdrawiam
Walka ze sobą jest najtrudniejsza....nigdy nie okazuj litosci dla samego siebie.
Walka ze sobą jest najtrudniejsza....nigdy nie okazuj litosci dla samego siebie.
Szacuny
5
Napisanych postów
773
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
24347
Chyba nikt z was poważnie nie myśli, że ktoś wyśle mu na maila lub otwarcie poda adres nielegalnych walk... EIJI- posłuchaj pershinga, nie zdajesz sobie chyba sprawy na co się porywasz. Sprwadzić się to można na sparingach chociażby np. z instruktorami różnych sekcji, na takich "turniejach" nauka jest BARDZO BOLESNA. Tam naprawdę bywa bardzo niezdrowo; wiem nie z autopsji, ale z "pierwszej ręki"- od byłego uczestnika. Z mojej strony to wszystko w tym temacie.
Szacuny
11128
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czym sie roznia zasady takich nielegalnych turnieji od takich jak Pride/UFC?
"Nie narzekam chociaz jestem nizszy niz Cleant Eastwood, chociaz nigdy nie dolacze do grona kulturystow, chociaz nie znam setek przyslow. Nie narzekam, bo fruzie wola optymistow!" [Lona]