jak nie masz pojęcia co pisać, to nie pisz w ogole. otóż kreatyna na redukcji moze byc w kazdej formie, rowniez mono. kolejna kwestia- polecanie treningu izolowanego kosztem cwiczen wielostawowych to juz śmiech na sali. tak sie sklada ze forme i sylwetke robi sie glownie na wolnych ciezarach. maszyny/wyciągi mogą byc dodatkiem/uzupelnieniem
juz masz w tym ww z owsianych, banana, serka i miodu. po kiego jeszcze wiecej cukru??? inna kwestia, ze taki "batonik" jest imo bezsensu. wypij szejka czy tego banana, i po powrocie normalny posilek potreningowy
Niczym się nie różni od samego awokado, oczywiście pod względem % zawartości tłuszczów. Kwestia jak zostanie pozyskany. Cena jednak nie jest warta zakupu. Lepiej po prostu spożywać czasami awokado.
Tj wyższej Winter napisał, jak nie poszedł wilgocią to powinno byc okej ale na dwoje babka wróżyła. Z terminami i datami ważności, to kwestia mocno umowna, bo jakaś musi widnieć, swojego czasu słyszałem ze produkt, który jest produkowany w PL na PL ma wbijana datę na 2 w przód, a ten sam produkt wyporodukowany w Polsce tylko na USA ma wbijana juz [...]
Gpeoples: jeśli wierzysz w to iż jakieś cuda elektroniki wskażą Ci poziom kości mięśni czy otłuszczenia to ... może przemilczę %-) Memphisto to nie jest kwestia wiary, lecz wiedzy. %-) Poczytaj sobie trochę o metodzie hydrostatycznej, BIA (z tej metody korzystają właśnie niektóre maszyny w aptekach, centrach handlowych), spektofotometrii, Dexa, [...]
Siodema -mysle, że nie kwestia gustu... a wychowania a co wywnioskowaleś z tych badań- czy może tylko podobało ci się to, że są negacja dla samej negacji- były równiez i wklejane badania które jednoznacznie stwierdzały b. duzą przydatność hmb-szczególnie w połaczeniu z kreatyną- jednakże b. dobrze- juz w pewnej mierze odpowiedziałeś sam- je cenie [...]
tak, to kwestia genów. Szczupaki nie muszą się martwić o nadmiar tkanki tłuszczowej, jak zrobią kaloryfer to wyglądają zawodowo. Genetyka ma wpływ na wiele rzeczy, a chyba najbardziej drażniącą jest właśnie predyspozycja do łapania tkanki tłuszczowej na brzucu. pzdr, Mike
Jeśli chodzi o dietę to dużo białka(regeneracja). Węgle w dni treningowe obowiązkowo natomiast w nietreningowe nie przesadzać. Tutaj też jest kwestia tego w jakiej kat startujesz. Czy trzymasz wagę, zbijasz a może zwiększasz i na tej podstawie trzymasz dodani bądź zerowy poziom kcal. W każdym razie jak to Fairdoo kiedyś napisał: "tłuszcz nie [...]
Kwestia przyzwyczajenia PS: Oride jakby nie patrzeć styknie Ci zjeść 0,5kg mięsa dziennie, parę jajek i 250g twarogu na noc i masz koło 180g białka co na pewno Ci wystarczy zwłaszcza jeśli do tej pory jadłeś znacznie mniej Zmieniony przez - Senegroth w dniu 2008-09-02 12:05:13
ja mam alchemię i powiem tak: patrząc na efekt deka dik - super towar, bo pojawia się to już przy 50mg e2d (do tego biję jeszcze 100mg e2d testolika) ale żebym jakieś super efekty widział w mięśniu to nie mogę powiedzieć... trochę zawiedziony jestem tym środkiem, ale nie jest to chyba kwestia producenta ...
pewnie nie znajdziesz zbyt szybko nikogo:-) moge jedynie teoretyzować i powiedziec ci, ze patrzac na sklad jest wszystko co potrzeba dla fightera, kwestia czy nie taniej wyjdzie kupic podstawy osobno i dawkowac po swojemu, bo tam mamy mix zastrzezony i tak naprawde nie wiadom ile czego jest dokladnie.
Ja dojeżdżam 20 km i nie mam problemu, ale jednak 20 to nie 50. Kwestia jeszcze jaką tam masz drogę. Ja cisnę ekspresówką i jakoś ekonomicznie wychodzę, ale przy 100 km w obie strony to nie wiem czy by mi się opłacało. Zawsze pozostaje taka opcja, że pójdziesz na studia do większego miasta (najlepiej tam mieszkać też) i jednocześnie będziesz mógł [...]
[...] tym pozwola w pewnym stopniu chronic miesnie przed katabolizmem. Co do pytania o biceps to przy redukcji im wiecej masz tam tluszczu tym wiecej spadnie z miarki, ale tym sie nie powinienes martwic jesli Twoim celem jest zdrowy wyglad z ladnymi miesniami. Dodam tylko ze lepiej miec te 38-39 w bicepsie niz ulane 40, ale to tez kwestia preferencji.
kwestia faktycznie z czym mamy do czynienia, osobiscie juz bym uwazal na bialko serwatkowe po okolo 6 miesiacach od daty:-) jakos mi juz wtedy taka informacja nie przychodzi dosc latwo do przyjecia hehe