SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

dlaczego

  • Niepotrzebnie, niech lepiej Machida to zrobi. Swoją drogą, są jeszcze w MMA jakieś nokauty od front kicków oprócz tego: http://www.youtube.com/watch?v=pqgAeXrbxiM http://www.youtube.com/watch?v=zajDS8ouEn4 http://www.youtube.com/watch?v=r58KH9KUkWY&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=1WHW32qgb9Q [...]

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-05-29 23:42:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • No to powodzenia. I dlaczego HST od 10tek ?

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 2302 Data: 2011-05-21 13:25:37 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Zdrowe hamburgery

    Post
    Kuchnia SFD

    w takim razie napisz mi jakie zalety widzisz w tej mące pszennej? Czy też dlaczego widzisz równość pszenicy z żytem czy też orkiszem. Proponuję zrobić eksperyment i przez miesiąc-dwa bazować na tzw makaronie pełnoziarnistym, a następnie na lepszych źródłach - ryż, kasze, bataty, ziemniaki i samemu wyciągnąć wnioski. Zmieniony przez - Koniu151 w [...]

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-17 09:29:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    [...] "mięsożerstwo" jest kulturowo uwarunkowana dostępność, wygoda i przyzwyczajenie do pokarmów pochodzenia zwierzęcego, nie biologiczne uwarunkowanie do ich spożywania, więc to zmieniłem. @ Kuka - No i fakt że ciekawa dyskusja się zrobiła :-) Miła odmiana od słuchania bredni jakie mi czasami serwują ludzie jak im tłumaczę dlaczego jestem weganem :-)

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-04-13 15:07:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • SFD CHALLENGE - 250 000 pompek w 2019 roku !

    Post
    Trening dla początkujących

    + 60 = 79 786 Dlaczego zaniżacie sumę o 100 tys ?

    Odpowiedzi: 860 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2019-12-03 14:53:40 Szacuny postu: 3 (cały temat: 0)
  • trening do oceny

    Post
    Trening dla początkujących

    Po co ten biceps dwa razy w tygodniu?? I dlaczego po tyle serii na takie małe partie jak bic tric czy barki Ułóż sobie porządny split 3 lub 4 dniowy lub FBW Do tego dieta i aeroby lub hitt pozdro

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 995 Data: 2008-04-08 15:53:26 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Paul Dillet

    Post
    Z archiwum kulturystyki

    zawsze się zastanawiałem nad tym dlaczego Pawełek miał takie problemy z pozowaniem..........pomijam oczywiście tu problemy z odwodnieniem :) podczas samych zawodów. Czasem po prostu miało się wrażenie, że koleś nie kontroluje swoich mięśni. /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/07885d9659d4498cb03672bd46342142.jpg [...]

    Odpowiedzi: 259 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-15 16:23:51 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dobra, zwolenniczki słodyczy Odpowiedzcie teraz, ale szczerze: DLACZEGO wszystkie się redukujecie?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-15 18:51:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dobra, zwolenniczki słodyczy Odpowiedzcie teraz, ale szczerze: DLACZEGO wszystkie się redukujecie? ja się nie redukuję czy ta odpowiedź satysfakcjonująca? Zmieniony przez - vena84 w dniu 2011-02-15 21:09:30

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-15 21:08:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • No i mój pierwszy chlebek upieczony... Wyrósł ładnie, po 70 min. pieczenia był niestety jeszcze surowy, więc wstawiłam jeszcze, razem piekł się prawie 1,5 godziny %-) Po wyjęciu przekroiłam na pół żeby zajrzeć do środka, no cóż niestety od spodu był mokry, zakalca nie miał, ale taka gagła wyszła, nie wiem czemu... Zakwasu 50 g, mąki żytniej [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-11-28 09:33:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Słuchajcie, a jak to jest z tym mlekiem UHT, dlaczego ono jest podawane jako mnij wartościowe? Pytam po kłótni, pardą, dyskusji z matka, której próbuję przemycić mikofiltrowane, ale w necie jest multum dyskusji, tylko nie wiem, co jest merytorycznie sensowne...

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-01-18 21:38:57 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Słuchajcie, a jak to jest z tym mlekiem UHT, dlaczego ono jest podawane jako mnij wartościowe? Pytam po kłótni, pardą, dyskusji z matka, której próbuję przemycić mikofiltrowane, ale w necie jest multum dyskusji, tylko nie wiem, co jest merytorycznie sensowne... z dzieciństwa pamiętam smak mleka prosto od krowy i być może z tego powodu kupuję mleko [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-01-28 22:05:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] i tu w Irlandii mają chyba całkiem przyzwoite w składzie. Znalazłam Gluten free: Pork (80%),Water ,Cornstarch ,Spices ,Natural Colour (Carmine) ,Preservative Sodium Sulphite ,Yeast Extract Nadają się, czy sobie darować? I jeszcze odnośnie suszonych owoców - dlaczego sa one bardziej kaloryczne niż świeże i jakim cudem maja więcej fruktozy?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-02-21 14:16:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • nie wiem dlaczego ale nie mogę edytować swojego postu. Tutaj tak jest, czy cos nawala?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-12 09:20:52 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] widok każdego innego. Mimo, że kupowalam w małej piekarni i bardzo się nad tym skupiałam żeby był możliwie najlepszej jakości, to jak już mam porównanie, to zastanawiam się dlaczego tamten był taki góvvniany. No nikomu już nie można ufać... I tak mam wrażenie, że do sklepu to ja już tylko po masło i ser chodzę. Czas zrobić krowie poslanie na [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-06-03 08:49:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nie mogę edytować, ale pytanie dlaczego dmuchane ziarno jest mniej wartościowe. Bo i amarantus dmuchany nie jest wskazany.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-06-11 16:50:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] żeby wylać wode, w której się moczyły a ja od zawsze słyszałam, że się je gotuje w tej samej wodzie co były moczone. Nawet taki ciekawy artykuł znalazłam z wyjasnieniem dlaczego: http://www.e-dietetyka.pl/podstawy-zywienia/156-zmiany-zachodzce-w-produktach-podczas-procesow-kulinarnych-.html a Wy jak gotujecie? Bo ja ostatnie dwa pasztety [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-01 16:33:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] żeby wylać wode, w której się moczyły a ja od zawsze słyszałam, że się je gotuje w tej samej wodzie co były moczone. Nawet taki ciekawy artykuł znalazłam z wyjasnieniem dlaczego: http://www.e-dietetyka.pl/podstawy-zywienia/156-zmiany-zachodzce-w-produktach-podczas-procesow-kulinarnych-.html a Wy jak gotujecie? Bo ja ostatnie dwa pasztety [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-06 21:59:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] tym zawarte w nasionach oligosacharydy są przyczyną wzdęć, bo podczas ich rozkładu powstaje metan, wodór i te sprawy ;-) Obróbka termiczna wiele w tej kwestii nie pomoże, ale płukanie tak :-) To już się wyjaśniło, dlaczego po takich strączkach (gotowanych w nowej wodzie) mnie nie wzdyma ;) Dziś kolejny raz robię "czekoladę" z ciecierzycy :D

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-07 13:06:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny, mam pytanie o kapuste kiszoną! Czy mozna jesc pasteryzowana czy to ma byc niepasteryzowana? i dlaczego?? Wlasnie ze Szwecji dostalam polska kapuste ale na sloiku napisane - PASTERYZOWANA:-?:-?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-10-15 17:40:26 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)