1. WIEK: 27 2. WAGA; WZROST; 110kg, 187cm 3. CZAS REDUKCJI( do tej pory i planowany termin zakończenia) : Czerwiec/grudzien 4. SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU (fotka sylwetki) http://imageshack.us/photo/my-images/832/otylak.jpg/ 5. POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: 30% 6. ZARYS DIETY I TRENINGU: dieta redukcyjna, bieganie co drugi dzień. aktywność w [...]
[...] ENERGETYCZNE?: nie 9. STOSOWANE WCZEŚNIEJ PREPARATY: zadnych 10. STOSOWANE AKTUALNIE SUPLEMENTY:oczywiście bialko i 15g EAA 11. STAZ TRENINGOWY: 1 miech 12. BUDŻET:bez ograniczen 13. TREŚĆ ZAPYTANIA / OPIS PROBLEMU: chciałbym zzucic pare kilo i wyrzeźbić się troche tylko nie wiem jakie suple dobrac rzeby starczylo sily i miesni zostalo
[...] 1 miech 12. BUDŻET:bez ograniczen 13. TREŚĆ ZAPYTANIA / OPIS PROBLEMU: chciałbym zzucic pare kilo i wyrzeźbić się troche tylko nie wiem jakie suple dobrac rzeby starczylo sily i miesni zostalo na początku bcaa wystarczy http://www.sfd.pl/sklep/SFD_SFD_PURE_BCAA-opis26689.html 10g czystych bcaa przed i po treningu dawaj z dobrą dietą i [...]
1. WIEK: 25 lat 2. WAGA; WZROST; 103kg, 192cm: 3. CZAS REDUKCJI(do tej pory i planowany termin zakończenia): 3 tyg spadła waga z 107 do 103kg 4. SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU(fotka sylwetki): około 15% 5. POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: nieistotne 6. ZARYS DIETY I TRENINGU: 2xkickboxing, 4x siłownia (trening siłowy), diety brak jednak zero [...]
1. WIEK: 18 lat 2. WAGA 68; WZROST 173; 3. CZAS REDUKCJI: w maju tamtego roku zaczynałem od 83 kg. odchudzałem się 3 miesiace, przerwa a potem od września 3 miesiące i przerwa. doszedłem do 67 kg 4. SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU(fotka sylwetki): na dole. 5. POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: pozostały mi na brzuchu i na klacie tłuszczu troche i [...]
1. WIEK: 18 lat 2. WAGA 68; WZROST 173; 3. CZAS REDUKCJI: w maju tamtego roku zaczynałem od 83 kg. odchudzałem się 3 miesiace, przerwa a potem od września 3 miesiące i przerwa. doszedłem do 67 kg 4. SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU(fotka sylwetki): na dole. 5. POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: pozostały mi na brzuchu i na klacie tłuszczu troche i [...]
1. WIEK: 30 2. WAGA: 60+/-0.6 WZROST: 163 3. CZAS REDUKCJI (do tej pory i planowany termin zakończenia): niecały rok, w ciągu którego zmniejszyłam się z rozmiaru 42 na 38, a kontynuacja tak długo, aż zostanie osiągnięty cel lub zajdę w ciążę 4. CEL: dalsze chudnięcie (aktualnie, wg urządzenia Tanita BC-730, poziom tkanki tłuszczowej oscyluje w [...]
1. WIEK: 27 2. WAGA; WZROST; ew PODSTAWOWE WYMIARY: 178cm, 109kg, pas 100cm, biceps 42cm, udo 66cm, klatka 123cm 3. CZAS REDUKCJI(do tej pory i planowany termin zakończenia): od marca planowane do sierpnia 4. SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU(fotka sylwetki): ok 30% 5. POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: 10-15% 6. ZARYS DIETY I TRENINGU: Ograniczyłem [...]
1. WIEK 18 2. WAGA; WZROST; 81kg 178cm 3. CZAS REDUKCJI 1,5 miesiąca CKD. Jeszcze miesiąc-półtorej (do 75kg) 4. SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU: 18-19% 5. POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY- 13-15% 6. ZARYS DIETY I TRENINGU: CKD, 1x 5x5 Billego Stara (podtrzymanie siły na redukcji) 3x kompleksy metaboliczne 7. STAN ZDROWIA(choroby, problemy z ciśnieniem, [...]
1. WIEK 18 2. WAGA; WZROST; 81kg 178cm 3. CZAS REDUKCJI 1,5 miesiąca CKD. Jeszcze miesiąc-półtorej (do 75kg) 4. SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU: 18-19% 5. POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY- 13-15% 6. ZARYS DIETY I TRENINGU: CKD, 1x 5x5 Billego Stara (podtrzymanie siły na redukcji) 3x kompleksy metaboliczne 7. STAN ZDROWIA(choroby, problemy z [...]
źle się określiłem i nie dopisałem. chodzi o to, że czasami po całym dniu pracy brakuje mi siły na trening i potrzebowałbym czegoś co mi pomoże. Mówisz, że za wcześnie, ale jakbym jednak zdecydował się na jakies suple to co byś polecił? Zmieniony przez - Kryspin123 w dniu 2015-07-19 22:16:11
Zaraz lece na zakupy, Wiec musiałem zebrać w głowie wszystkie pytania do kupy, Dlatego krótki jest ten wierszyk, Ale mam nadzieję, że zgadnę nazwę batona jako pierwszy 1) Firma Olimp do produkcji odżywek czystego izolatu bialek serwatkowych WPI. Izolat ten pozyskiwany jest w procesie wymiany jonowej, nie jest denaturowany dzięki czemu zachowuje [...]
1. Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp'a to najwyższej jakości opatentowany ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. 2. Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super Whey Gainer 4000 30% białka Top Mass 43% białka Profi Whey Mass [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mikrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp'a to najwyższej jakości opatentowany ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. 2. Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super Whey Gainer 4000 30% białka Top Mass 43% białka Profi Whey Mass [...]
1.Izolat białek serwatkowych( nazwa patentowa ISO.CiLL(tm) ) wpi,który wykorzystujemy(firma olimp) do produkcji swoich odżwek jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie [...]
1]Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp ma nazwę patentową ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. 2] Gainer MCT - 21% białka Kreanabol - 25% białka Super Whey Gainer 4000 - 30% białka Top Mass - 43% białka Profi Whey Mass - 45% białka [...]
Ad. 1 Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp ma nazwę patentową ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. Ad. Gainerki Gainer MCT - 21% białka Kreanabol - 25% białka Super Whey Gainer 4000 - 30% białka Top Mass - 43% białka Profi Whey [...]
1. Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp ma nazwę patentową ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. 2. Gainer MCT - 21% białka Kreanabol - 25% białka Super Whey Gainer 4000 - 30% białka Top Mass - 43% białka Profi Whey Mass - 45% [...]