SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG]solaros - Na przekór stereotypom [Spis treści str. 1!]

temat działu:

Odchudzanie i forma po męsku

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3817337

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
Zależy co z nią robisz. Jak jesz na surowo to może i ma te 35%

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5123 Napisanych postów 13126 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 771230
Smażę na patelni bez ksztyny tłuszczu

Tylko, że jeszcze warzywka dodaje i pewnie wchłaniają większość
tego co się wytopiło :/


Zmieniony przez - Cayek w dniu 2017-03-23 21:55:52

"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cayek__Road_to_Aesthetics_2015/16_-t1062933.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
Musiałbym kompa odpalić bo tam mam zapisane te badania.
Ale tak na szybko znalezione na telefonie

"The influence of cooking and fat trimming on the actual nutrient intake from meat."

Cooking decreased the absolute fat content by about 17.9-44.4% and therefore concomitantly influenced the content of different fatty acids.

Czy tutaj



Straty w zawartości tłuszczu (surowy produkt vs po obróbce) są.
Ale ciężko samemu określić ile.
Bo jest wiele czynników które na to wpływa.
Od gatunku mięsa.
Przez czas obróbki.
Czy temp. Obróbki.

Ja zawsze obniżam zawartość fatu o jakies 40-50%.
Ale to ja.
Ja wiele rzeczy robię tak aby mi było na rękę ;)


Z witaminami jest już gorzej




Zmieniony przez - solaros w dniu 2017-03-24 01:15:00

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 1690 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 23356
solaros, kiedys stosowales ostaryne, cos mozesz wiecej napisac, Twoja opinia o tej substancji?
w necie krazy duzo roznych sprzecznych info


Zmieniony przez - gateway93 w dniu 2017-03-24 00:39:29
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
Bo ile ludzi to tyle opini. Zależy czego się spodziewasz.

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
Zaczyna się dziać.









Zmieniony przez - solaros w dniu 2017-03-24 00:57:51
2

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 21359 Napisanych postów 30668 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 868854
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 345 Napisanych postów 884 Wiek 37 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 57904
Robot pilnuje formy z kaloryfera!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 93172 Napisanych postów 362593 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1663625
ale okablowanie...
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 183 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 44691
Forma git a pytanko odnośnie adreno - jak zamierzasz dawkować i kiedy dokładnie odpalisz na tej redu?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

redukcja do konca wakacji CKD + IF

Następny temat

Dziennik faftaqa

Wiecej