WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

[BLOG]solaros - Na przekór stereotypom [Spis treści str. 1!]

temat działu:

Odchudzanie i forma po męsku

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4055723

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2710 Napisanych postów 3771 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 222826
natalijka
U Sola to nawet nie pączki, to ledwo donaty ;)) a ja się zastanawiam skąd masz polski serek?

Na wyspach jest multum polskich sklepików, w tesco w uk mają całe alejki z polskimi produktami
Solaros- jadłabym
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 646 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 81639
Solaros jak to białko co masz teraz smakowo do sciteca?
...
Napisał(a)
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10155 Napisanych postów 30041 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 610320
Saloras ta masa uciebie to w tym roku fenomen
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2543 Napisanych postów 29969 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 200205
W tym roku trafiłem w punkt.

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 100 Napisanych postów 6782 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 50554
No zaj**iście to wychodz i to na jakim dobrym żarłku:D Wcale pokuta ryż i kura nie jest konieczna, tylko znajomość swojego ciała. Jeden to szybciej załapie inny wolniej. Ja wolniej, bo przez lata myślałem, że odbijanie, złe trawienie jest "normalne" i przez to lata straciłem:)
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2543 Napisanych postów 29969 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 200205
Waldi, nie jest złe, ale Scitec to Scitec. Smakowo pierwsza liga.

Natalia, mieszkam w małej miejscowości i mam 3 różne polskie sklepy + polskiego rzeźnika który stał się mini sklepem. Więc jak jadę po mięso to od razu u niego kupuję inne produkty. Do tego w Dublinie są conajmniej 2 hurtownie, gdzie są produkty z całej Polski. Raz tam byłem i więcej nie jadę bo to niebezpieczne. Pojechaliśmy obadac sprawę a wróciliśmy z pełnym samochodem. Jak w Polsce się mieszka np na Podkarpaciu to masz produkty z tego regiony i ogólnopolskie. W tej hurtowni produkty z całej Polski, które na oczy nie widziałem. Trochę daleko 50km na zakupy ale zawsze jest możliwość jak mi się zachce zjeść ser biały z nad morza czy oscypka z Zakopanego.

Zmieniony przez - solaros w dniu 2016-02-05 10:35:32

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 646 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 81639
Sol a jakie masz smaki tego białka bo cena jest rewelacja i kusi bardzo ☺
...
Napisał(a)
Ekspert
teraz pije ciastka,banan i jagode
ale napisze szczerze - masz kase? bierz ze sciteca

bialko miesza sie dobrze,ale smak jest delikatny
taka nie jagoda ale nutka jagody
malo aromatu czy czego oni tam daja

ogolnie dobre,ale smakowo czegosc brakuje,przynajmniej dla mnie

"Cóż jest trucizną?

...
Napisał(a)
Znawca
Aha czyli problem rozwiązany pójdzie scitec ☺
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Szacuny 107863 Napisanych postów 380563 Wiek 50 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1718133
scitec wymiata ze smakami

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

redukcja do konca wakacji CKD + IF

Następny temat

Dziennik faftaqa

electro
Polecane artykuły