WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

[BLOG]solaros - Na przekór stereotypom [Spis treści str. 1!]

temat działu:

Odchudzanie i forma po męsku

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4055745

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2543 Napisanych postów 29969 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 200205
W grupie gorzej bo każdy patrzy jak na d****a.
Ostatnio też koleś z.pracy odchodził to przynieśli ciastek pełno, zrobili pożegnanie i się pytają a tobie co nałożyć?
Które?
Ja;
Nie,dziękuję.

To dziwnie się popatrzyli.
Siedzieli i zajadali się ciastami a ja saczylem kawę na 1 lyzeczce cukru.

Więc w takich okresach - kiedy nie znaczy nie, tj.koniec redukcji - wolę unikać takich sytuacji.
Co innego wtedy kiedy wystarczy wydłużenie okna czy zjedzenie 1-2posilkow ekstra, czyli kiedy można sobie pozwolić bo masz gdzie pozmieniać to jak najbardziej (rekomp/masa).

Ale gdy ma się 30g ww i 50g fatu na dzień -zjedzenie czegoś ekstra odpada bo możliwość modyfikacji praktycznie brak.

Zmieniony przez - solaros w dniu 2015-08-23 16:18:57

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 475 Napisanych postów 12579 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 288453
przeciez nie nadzwyczajnego ze forma sie zmienia w zaleznosci od czynnikow takie jak sen, ilosc soli, wegli, ilosc wody wypitej w ciagu dnia, objetosc posilku, kalorycznosc, pogoda, cisnienie, praktycznie wszystko ma wplyw na sylwetke no ale bez przesady juz, tak naprawde takie p******y widac juz przy naprawde niskim %BF (Marian) dlatego tez przed zawodami najmniejszy szczegol moze zniszczyc efekt koncowy ale jak mowie. Bez przesady, najmniejszy szczegol moze wplynac na minus ale tez na odwrot, mala zmiana i wyglad na plus.

W "swojej grupie jeszcze, ale wsrod zupelnie obcych ludzi czasami ciezko zeby odmowic i nie wyjsc na cudaka %)

Zmieniony przez - cvfdbkz w dniu 2015-08-23 16:23:23
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2543 Napisanych postów 29969 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 200205
Jakbyś widział miny ludzi jak im mówię że nic nie jem do 18-20.
Zmierzenie wzrokiem, pytanie w myślach (bo nie zadają pytania) jak to możliwe.
Nie tyle nie jeść a nie jeść i tak wyglądać.

Jak dochodzi że jem dwa owoce dziennie i zero chleba /ryżu ale za to pół słoika masła orzechowego i pół kilo karkowki to już całkowicie obłęd.
Ich znikome pojęcie o odżywianiu całkowicie leglo w gruzach.

Sąsiedzi
praca
A nawet ludzie na siłowni.

Jak tylko mogę to nie wdaje się w tłumaczenia a po prostu mówię Nie... i tyle.

Zmieniony przez - solaros w dniu 2015-08-23 16:32:01

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4888 Napisanych postów 13129 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 771258
To jest standardowe postrzeganie jedzenia przez ludzi niećwiczących. Moja siostra, szwagier i mama oczywiście na widok 500g wieprza jedzonego codziennie + 4-5 jajek ED odrazu mówią, że na zawał padnę, albo że to dziwne, że nie tyję. A sami lody jedzą. Tak już im się ubzdurało, że tłuste jedzenie = dodatkowy tłuszcz na ciele. %) Jednak najgorsze jest to, że nasłuchają się idiotów w TVN i dietetyków od diet kefirowych i odrazu zaczynają prawić swoje mądrości

Zmieniony przez - Cayek w dniu 2015-08-23 16:39:12

"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cayek__Road_to_Aesthetics_2015/16_-t1062933.html

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 545 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 30947
Wśród "normalnych" ludzi nadal dominują poglądy typu 5 posiłków dziennie, jak najmniej tłuszczu, kolacja do 18. Nie ma co się dziwić, że patrzą jak patrzą.
...
Napisał(a)
Usunięty przez solaros za pkt 1 regulaminu
Ekspert

"Cóż jest trucizną?

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4888 Napisanych postów 13129 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 771258
Nie wiem jak wyglądają zarobki i koszty utrzymania u was na wyspach, więc nie wnikam, ale 17 funtów za 2 kg białka to straszna taniocha. U nas za tyle co najwyżej 2 próbki białka dostaniemy %) albo kebaba na grubym.

"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cayek__Road_to_Aesthetics_2015/16_-t1062933.html

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 684 Napisanych postów 9084 Wiek 41 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 99302
BOGO - cos takiego w PL chyba nie istnieje, co?
...
Napisał(a)
Ekspert
u mnie tez tego nie ma

w UK jest pełno,to samo stany - BOGO to norma,ba - nawet kup 1 masz 2 kolejne!
za dużo sklepów ,za duża konkurencja i walczą o klientów
a z tej strony
torby,szejkery,wysyłka za free - z UK do IE
10-25% off cały czas

ten XL to firma z UK,więc na miejscu mają
białko + bcaa 20f [gdzie u mnie za komplet min 60€]
Nie pierwsza liga,nie ma co się oszukiwać - ale cos pokroju ostrovita/sfd w Polsce.
Ich rynek głownie,dlatego takie ceny.

choc w Polsce stoi za 120pln to białko [bez bcaa]

bcaa mi potrzeba więc zamówiłem 4kg vanilii i czeko + 500g bcaa za free
jakby nie to to leciałoby 4kg białka z ON

Zmieniony przez - solaros w dniu 2015-08-23 23:49:23

Zmieniony przez - solaros w dniu 2015-08-23 23:50:36

"Cóż jest trucizną?

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 684 Napisanych postów 9084 Wiek 41 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 99302
Fajna sprawa. Jak tam forma dzisiaj?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

redukcja do konca wakacji CKD + IF

Następny temat

Dziennik faftaqa

electro
Polecane artykuły