Szacuny
4888
Napisanych postów
13129
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
771258
Kuba - bo to jest Qpa z animala. Byś przeczytał co on pisał tam, szczególnie o dopingu to byś wyrwał wszystkie włosy z ogłupienia
1
"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"
Szacuny
36
Napisanych postów
646
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
81639
Tanieodżywianie powiedz co to jest k...wa za przeproszeniem wrzucanie własnych fotek do czyjegoś dziennika ? Czy one wnoszą coś pozytywnego w ten dziennik ? Może jeszcze wrzucić własne filmiki z treningów i metamorfozy podopiecznych ? Weź się ogarni heh
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Szacuny
4888
Napisanych postów
13129
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
771258
P.s - oznajmiles ze jesteś trenerem i piszesz, ze ludzie sie do Cb zgłaszają bo przejechali się na metodach sola + dałeś swoje fotki (wtf qpa, zejdź z trenu bo znowu twarz ci będzie transformować jak kiedyś) więc można uznać, że to reklama.
Szkoda, że nie ma tu Hulka z animala bo tylko on był w stanie cię zganić
Taki typ z animal forum. Pisał takie idiotyzmy i znachorskie pitu pitu, że głowa mała.
Zmieniony przez - Cayek w dniu 2017-03-06 10:20:24
1
"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"
Szacuny
251
Napisanych postów
605
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
12781
Tez nie ogarniam kto to qpa,ale widze ze jakas nowa czesc star warsow tutaj sie nagrywa
@cayek w sumie laczac te 2fakty mozn by tak to odebrac - nie pomyslalem. Tak wiec jezeli solarosowi to przeszkadza,czy ogolnie jest to nie wporzadku to prosil bym o usuniecie tego postu, jesli ma to byc tak odebrane ;)
Zmieniony przez - tanieodzywianie w dniu 2017-03-06 10:26:10
Zmieniony przez - tanieodzywianie w dniu 2017-03-06 10:31:18
Szacuny
2508
Napisanych postów
12794
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
841471
No dziwna akcja - jedno zdjęcie przekrzywione ,a na drugim podziwiasz tyłek koleżanki. WTF
Dla mnie większość ludzi po prostu nie za bardzo wie na czym polega inspiracja i dlatego np inspirując sie kimś biorą tylko pod uwagę to co dla nich wygodne itp. Czyli np śmieciowe żarcie. Płukanie gliko, rotacje węglowodanowem odpowiednie strategie treningowe/dietetyczne, całkowity bilans kcal? A to już mniej wazne
Do tego dochodzi brak świadomości jak wielką rolę gra indywidualność danego ciała czyli wielkość/długość kończyn, alergie, nietolerancje itp itd. Można by godzinami wymieniać.
Zmieniony przez - Dremor w dniu 2017-03-06 10:34:33
Szacuny
251
Napisanych postów
605
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
12781
Dremor o tym tez warto bylo wspomniec. Na tym zawsze polegalo tez szalenstwo cbl,jesz smieci low fat ale gdy jestes maksymalnie wyplukany gliko po treningowo. Pozniej sie okazuje ze na sniadanie po kolacji 500ww,ktos zaczyna dzien od 200ww-prostych z jajecznica
Zmieniony przez - tanieodzywianie w dniu 2017-03-06 10:36:26
Zmieniony przez - tanieodzywianie w dniu 2017-03-06 10:36:40
Szacuny
2508
Napisanych postów
12794
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
841471
Ja tak naprawdę byłem jako tako ulożony już przed dziennikiem Sola (głównie dzieki WK i Nortonowi), ale to Sol przekonał mnie do nieważenia pierdół - warzyw i bcaa/eaa ( a jeszcze wcześniej sam przestałem liczyć herbatę i napoje light, bo to w ogóle patola byla).
I robi to dla mojej wygody ogroooooooooooomną różnice.
Czas przygotowania posiłków, wprowadzenie do tabeli - oszczędność czasu i nerwów nie do opisania.
Zmieniony przez - Dremor w dniu 2017-03-06 10:46:50
Szacuny
878
Napisanych postów
2265
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
175039
Dremor
Ja tak naprawdę byłem jako tako ulożony już przed dziennikiem Sola (głównie dzieki WK i Nortonowi), ale to Sol przekonał mnie do nieważenia pierdół - warzyw i bcaa/eaa ( a jeszcze wcześniej sam przestałem liczyć herbatę i napoje light, bo to w ogóle patola byla).
I robi to dla mojej wygody ogroooooooooooomną różnice.
Czas przygotowania posiłków, wprowadzenie do tabeli - oszczędność czasu i nerwów nie do opisania.
Zmieniony przez - Dremor w dniu 2017-03-06 10:46:50