Dużo obserwuje innych osób, więc postanowiłem założyć własny dziennik :) Nigdy nie prowadziłęm bloga czy czegos podobnego wiec moge nie ogarniac. Przyjmę wszystkie porady :D
Próbowałem kilka razy redukcji ale zawsze z marnym skutkiem. Najpierw naczytałem się o low carb, dieta chyba nie dla mnie non stop bóle brzucha, częte toalety inne przyjemnosci xD Po 3 tyg dalem se siana. Potem znowu redu i znowu lipa.
Od października 2018 kupiłem dietę i treningi na sfd. Jednak przyszedł czas żeby samemu się zabrać za ułożenie diety. Nie bede cały czas polegał na kimś. Koniec z łatwizną

Wiek 25 lat, wzrost 178cm
Zaczynalem 85kg bf ok 20%, obecnie waze 71kg bf ok 12%. Waga ciagle leci w dół, gorzej z obwodami.
Plan konczy sie za kilka dni.
Dieta w systemie IF, zaczynalem 16/8, obecnie mam 19/5. Dla mnie jest to najlepsze co moze byc :) Nigdy wiecej 5 posilkow i chowania sie po kiblach zeby zjesc w pracy.
Kalorie jakie mam to DT 2450, DNT 2000
Troche nie ogarniam tych proporcji, bo plan kupiony ale ulozylem jadlospis mniej wiecej tak jak jest.
Ponizej kilka fot z przed i obecnie.
Twarzy póki co nie pokaże

Nie wiem czemu te zdjecia sie obracaja, jak ktos ma jakis pomysl to prosze o rade :P
Ostatnie to bez spiny, a te przed to Z.

Zmieniony przez - GrzechuPe93 w dniu 2019-02-10 22:39:41
Zmieniony przez - GrzechuPe93 w dniu 2019-02-10 22:41:11
Zmieniony przez - GrzechuPe93 w dniu 2019-02-10 22:42:54
Lubię wungiel <3