SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

czym

  • Dziewczyny - pomocy!! Chciałabym kupić sos sjowy, ale nie wiem na co zwracać uwagę patrząc na skład - jaki będzie dobry? A może jakieś inne wytyczne, czym sie kierować?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-04 11:59:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • czym można zastąpić odżywkę, którą czasami podajecie w przepisach? Sory, że dwa razy, ale nie mogłam edytować swojej poprzedniej wypowiedzi.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-09 21:50:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ovejka, widziałam, że wrzuciłaś ciekawy przepis na gofry fasolkowe :-) czym je przyprawiasz?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-15 14:05:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny a w czym robicie soki warzywne? Bo jak szukam wyciskarek w internecie to sprzęt w jakichś kosmicznych cenach wyskakuje.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-29 12:46:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Mnie zastanawia łopatka z biedronki, która ma 4 gramy tłuszczu w 100 gramach mięsa. Czym że ona zasłużyła na takie parametry, gdzie normalna łopatka wieprzowa surowa posiada 17 gram tłuszczu. Coś jest chyba nie tak z tą łopatką.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-06-09 15:46:35 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ja jadłam, smaczne ale jakieś takie suche i wiórowate. Jak masz w czym zamoczyć to bierz ;)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-06-28 10:48:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dzisiaj zrobiłem udka z kurczaka w przyprawach, miodzie i sosie sojowym, z ziemniakami i fasolką szparagową. Wyszło rewelacyjne, bulion bardzo dobry z tego się zrobił i ziemniaczki było w czym maczać :-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-30 18:31:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja zapytam o chleb żytni - w czym może tkwić mój problem? "Upiekłam" go drugi raz, w proporcji 1:1 zakwas i mąka, tym razem dałam trochę więcej wody i odebrałam dodatki orzechowe (które być może go obciążyły), ale może to ciasto powinno być wręcz rzadkie..? Piekłam je 1,5h w 180* (bez termoobiegu, może to to? :-P). Jest mokre i niewyrośnięte. Być [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-09-21 10:28:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Laski, piekę sobie schab na kanapki, ale ostatnio wypatrzyłam w necie przepis na schab gotowany. Z tym, że gotowany przez chwilę od zagotowania, po czym odstawiany i tak trzy razy. Spodobał mi się, bo szybki i zachwytów nad smakiem było dużo (głównie nad tym, że nie jest suchy jak pieczony). Problem w tym, że opinie były podzielone. Ci co się nie [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-10-23 12:46:21 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ryba z cukrem i to słona:)hihi A co ciekawe właściwie nie wiem czym się różni tuszka śledzia, od filetów a'la matias z beczki:) trzeba poczytać.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-17 21:50:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • dziewczyny z czym jecie kaszę jaglaną? szukam wersji śniadaniowej

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-04 23:10:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] jesteście zainteresowane to będę dawał sygnał, na parę dni przed dostawą. Żeby się umówić w jakimś pasującym miejscu. Zimą, niestety mają tylko dorsze, w sezonie wszystko czym Bałtyk dysponuje. Ryby są wypatroszone, ale nie wyfiletowane. Ceny jak do tej pory były takie: Dorsz 15,- Okoń 20,- Sandacz 29,- [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-07 21:18:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • To i ja zadam pytanie. Nagle stałam się posiadaczką kaszy jaglanej i kurna nie mam pojęcia z czym to się je. Gdzieś w jakimś dzienniku widziałam omlet jaglany, ale nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak go przygotować }:-( Macie dziewczyny jakieś sprawdzone przepisy z kaszą jaglaną?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-16 21:52:36 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Z innej strony. Potrzebuję patelnię grilową. Czym się kierować przy wyborze? Wolę wydać więcej ale mieć ją dłużej. Kupiłam ceramiczną ale wszystko strasznie się do niej lepi.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-20 09:07:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ja liczę surowy :-) dodaję tylko do tego w misce to z czym się ten schab piecze czyli jakiś tam tłuszcz itp. ważę i liczę przed zrobieniem, potem po zrobieniu i z proporcji sobie wliczam :-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-05 10:39:45 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • joł Ladies, pytanie mam - chciałam zrobić coś a la pizze - znaczy się placek z mąki żytniej z jakimś mięskiem bądź łososiem. Ciasto smakowo wyszło mi takie sobie. Robiła któraś z Was coś takiego? Jak tak to czym polecacie doprawić? :-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-08 07:57:57 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Czy ja dobrze zrozumiałam, że jak sobie nagotuje bulionu na kościach z warzywami itp, po czym wywalę warzywa i zdejmę tłuszcz to mogę pić do oporu nie uwzględniając w misce?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-19 09:31:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja się już trzęsę w oczekiwaniu na swoją i wymyślam na czym to będę robić boskie napoje :-D a że lubię kwaśne, to spróbuję też "zocciałej" ;-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-26 15:30:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja na swoją czekam.Pewnie w poniedziałek przyjdzie.Więc już niedługo spróbuję czym Wy tak się zachwycacie:-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-26 17:38:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] dokarmianiu przedkwasu chyba bylo juz lepiej i pomimo tego, ze w ostatnim etapie dodalam make pszenna razowa zamiast zytniej to wyszedl calkiem calkiem :) Juz nie taki mokry, moze troszeczke kwasny ale to podobno zalezy od losci dodanego zakwasu. Podobno czym zakwas starszy tym lepszy. Na starszym podobno widac jakies wklesniecia :) Powodzenia!!

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-01 21:46:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)