Szacuny
4
Napisanych postów
1489
Wiek
39 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
35096
Bardzo proste. Łososia robi się strasznie szybko, a to danie jest tak pyszne, że robiliśmy łososia na obiad z rodzicami. A kiedyś mój mąż natrudził się pół dnia z innym przepisem...bardziej skomplikowanym i łosoś mu nie smakował. PROSTE JEST NAJLEPSZE
"Never let the odds keep you from doing what you know in your heart you were meant to do."
P.S. Cudownie być poza Ladies: czysta micha z czitem raz w tygodniu, jedzenia aż za dużo, przez większą część roku brak aero, indywidualna trenerka i forma psychiczna i fizyczna jest, a na wakacje będzie mega wypas
Szacuny
2
Napisanych postów
501
Wiek
34 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
14246
Cześć dziewczyny mam takie pytanie, czy ciasto na pierogi z mąki żytniej razowej typ 2000 + zwykła mąka pszenna, jest okej?:> Ostatnio staram się kombinować z samą razową, ale ciężka ta mąka do działania. Spora większość przepisów to mieszanki razowej + innej.
Szacuny
2
Napisanych postów
501
Wiek
34 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
14246
Na pewno by mi posmakowały, ale mam duży problem jeżeli chodzi o mielenie płatków owianych. Ostatnio próbowałam je zmielić moim blenderem, skończyło się to katastrofą (płatki latały po całej kuchni no i ostatecznie nie dały się za bardzo zmielić; niestety posiadam tylko blender, bez żadnego naczynia).
I jeszcze mam takie pytanie, ostatnio co raz częściej natrafiam na słowo kombucha. Co to jest i jak tego się używa?:D Bo widzę, że jest to bardzo ale to bardzo pożądany produkt :D
Zmieniony przez - liqierek w dniu 2013-02-07 20:52:20
Szacuny
9
Napisanych postów
649
Wiek
65 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
67122
Ogłoszenie drobne
Mam znajomych rybaków, którzy raz na dwa trzy tygodnie przyjeżdżają z naprawdę świeżą rybką do Warszawy.
Na jakiś czas przed przyjazdem dzwonią do mnie.
Jeśli jesteście zainteresowane to będę dawał sygnał, na parę dni przed dostawą. Żeby się umówić w jakimś pasującym miejscu.
Zimą, niestety mają tylko dorsze, w sezonie wszystko czym Bałtyk dysponuje. Ryby są wypatroszone, ale nie wyfiletowane.
Ceny jak do tej pory były takie:
Dorsz 15,-
Okoń 20,-
Sandacz 29,-
Troć 29,-
Leszcz 10,-
Płoć 9,-
Sieja 24,-
Flądra 8,-
Torbut 55,-
Śledź 7,-
Węgorz 90,-