WojtekA4Ok, ale przy kurczaku liczymy fat jako 0. Jak damy te 5-10g tłuszczu, to jednak coś dojdzie :)
O tłuste mięsa nie pytam, bo do ich smażenia raczej używam ich własnego fatu ;)
I bardzo dobrze.
Sam sobie odpowiedziałeś.
Główka zaczyna pracować Wojtek;)
Ja staram się nie smażyć na patelni a w actifry.
Ostatnio nawet burgery tam robię.
I widzę ile fatu wylatuje. A mniejsza o to.
Tak.
Masz całkowita rację.
Smażac chude mięsa sprawa wygląda inaczej niż z tłusty mi.
Więc tyle ile wlejesz możesz w sumie dodać. ....albo połowę ;)
Mo chyba że wylizujesz patelnie do ostatniej kropli.
Zmieniony przez - solaros w dniu 2016-09-07 16:09:22
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html