Szacuny
2586
Napisanych postów
29969
Wiek
42 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
200205
Stanowczo wolę swoje ćwierć funciaki, te akurat z indyka
Do tego bula, ser, pomidor i ogień.
Zmieniony przez - solaros w dniu 2016-03-26 00:04:33
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Szacuny
2586
Napisanych postów
29969
Wiek
42 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
200205
Nie, mięso wodę puściło stąd tak to wygląda. Wlewam nawet mniej niż jak przykrywa całe dno. Jak wkładam mięso to wtedy jest pełne dno. Nie wiem ile ml bo leje na oko.
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Szacuny
58
Napisanych postów
549
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
12768
Kupiłem tego ActiFrya, dzisiaj zrobiłem filet z łososia, wyszedł idealny - czuję że będzie coś na miarę blendera... W poniedziałek robie frytki. Tych burgerów nie robisz w Tefalu? Mięso, np. karkówkę lub udka z kurczaka robiłeś? Karkówka z patelni mi nie wchodzi. Praktycznie przestałem ją jeść przez to...
Szacuny
2586
Napisanych postów
29969
Wiek
42 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
200205
Ja smażę steki na patelni. Tak na 80%.Takie medium - rare. Do lodówki za.jak mam ochotę to na 2minuty do tefala. Burgerow nie robiłem ale podejrzewam że nie wyjdą. Są pewne rzeczy które trzeba smażyć na tłuszczu aby smakowały dobrze. Tam mogą wyjść za suche, jeśli się wcześniej nie rozwala. Dla mnie actifry jest zayebisty do ogrzania czegoś.
Choć nie tylko, bo udka, podudzia, łososia, czy inne rzeczy robiłem.
Ale np. Schabowe czy steki robię na patelni. Potem, na wieczór czy na drugi dzień wale do tefala i nadal smakują jak świeżo upieczone.
Zmieniony przez - solaros w dniu 2016-03-26 00:50:47
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
95080
Napisanych postów
365240
Wiek
48 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1671339
chudywysokigrubas
Kupiłem tego ActiFrya, dzisiaj zrobiłem filet z łososia, wyszedł idealny - czuję że będzie coś na miarę blendera... W poniedziałek robie frytki. Tych burgerów nie robisz w Tefalu? Mięso, np. karkówkę lub udka z kurczaka robiłeś? Karkówka z patelni mi nie wchodzi. Praktycznie przestałem ją jeść przez to...