SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG]solaros - Na przekór stereotypom [Spis treści str. 1!]

temat działu:

Odchudzanie i forma po męsku

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3834954

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
Stanowczo wolę swoje ćwierć funciaki, te akurat z indyka



Do tego bula, ser, pomidor i ogień.


Zmieniony przez - solaros w dniu 2016-03-26 00:04:33

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 713 Napisanych postów 9084 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 99288
Dużo tłuszczu wlewasz na patelnie?
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
Nie, mięso wodę puściło stąd tak to wygląda. Wlewam nawet mniej niż jak przykrywa całe dno. Jak wkładam mięso to wtedy jest pełne dno. Nie wiem ile ml bo leje na oko.

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 549 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 12768
Kupiłem tego ActiFrya, dzisiaj zrobiłem filet z łososia, wyszedł idealny - czuję że będzie coś na miarę blendera... W poniedziałek robie frytki. Tych burgerów nie robisz w Tefalu? Mięso, np. karkówkę lub udka z kurczaka robiłeś? Karkówka z patelni mi nie wchodzi. Praktycznie przestałem ją jeść przez to...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 713 Napisanych postów 9084 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 99288
Ja tez wstrzymałem wolnowar i zamówiłem actifry :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
Ja smażę steki na patelni. Tak na 80%.Takie medium - rare. Do lodówki za.jak mam ochotę to na 2minuty do tefala. Burgerow nie robiłem ale podejrzewam że nie wyjdą. Są pewne rzeczy które trzeba smażyć na tłuszczu aby smakowały dobrze. Tam mogą wyjść za suche, jeśli się wcześniej nie rozwala. Dla mnie actifry jest zayebisty do ogrzania czegoś.
Choć nie tylko, bo udka, podudzia, łososia, czy inne rzeczy robiłem.
Ale np. Schabowe czy steki robię na patelni. Potem, na wieczór czy na drugi dzień wale do tefala i nadal smakują jak świeżo upieczone.



Zmieniony przez - solaros w dniu 2016-03-26 00:50:47

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94733 Napisanych postów 364711 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669875
schabik to prosto z patelni musi iść

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94733 Napisanych postów 364711 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669875
chudywysokigrubas
Kupiłem tego ActiFrya, dzisiaj zrobiłem filet z łososia, wyszedł idealny - czuję że będzie coś na miarę blendera... W poniedziałek robie frytki. Tych burgerów nie robisz w Tefalu? Mięso, np. karkówkę lub udka z kurczaka robiłeś? Karkówka z patelni mi nie wchodzi. Praktycznie przestałem ją jeść przez to...


frytki to podstawa

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
sol a na czym smazysz bo chyba nie pisałes? kokosowy?


Zmieniony przez - MARIAN 17 w dniu 2016-03-26 08:52:52
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 519 Wiek 32 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 12224
solaros
Zjadłem dziś Marsa, snickersa, dwie bułki z.rodzynkami do tego chleb z wieprzem i się dopiero uspokoiło.


Coś w tym jest :). Mnie jak boli żoładek, albo coś bulgocze zjem czekolade gorzka 75-90% i przechodzi. :p nie wiem czemu :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

redukcja do konca wakacji CKD + IF

Następny temat

Dziennik faftaqa

WHEY premium