[...] 3x 12 9. Uginanie siedząc na ławeczce skośnej podchwytem 3x 12 10. Prostowanie jednorącz przy pomocy wyciągu górnego podchwytem 3x12 11. Spięcia leżąc 3x 20 12. Spięcia leżąc skośne 3x20 CARDIO - 30 minut na orbim Dni nietreningowe miska praktycznie taka sama wiec nie rozpisuję. Lecę się dalej kurować, udanej niedzieli wszystkim życzę.
CZAS NADROBIĆ MINI ZALEGŁOŚCI. ŚRODA - dzień wolny od treningu ( trenowałam poniedziałek i wtorek) MISKA: (Wysokie węgle, białko i tłuszcz niziutko) BTW 67/ 5/ 220 1. OMLET- 60 g płatki owsiane, 20 g otręby orkiszowe, 30 g g borówki, 30 g maliny, 8 g płatki migdałów, łyżeczka kakao, WHEY UNS 15 g, 35 g białka jaj, cukinia 100 g, proszek do [...]
[...] jajo (35 g białko, 20 g żółtko) + warzywa Wszystkie posiłki łącznie%-) http://dorisk.gbzl.pl/foty/884B.JPG Omlety nawet zimne wpadały jak kamień w wodę }:-( Przygotowana miska na takie wyjazdy to bardzo duża oszczędność czasu i nerwów- nie trzeba latać, szukać czegoś do zjedzenia ani czekać na podanie - zawsze jakiś plus %-) Do tego porcje [...]
Od razu wchodzę z czystą miską. Czyli ten efekt "zastoju" i łapania fatu powinien pojawić się później ? Wychodzić będę z VLCD i dodawać po 100kcal tygodniowo, głównie z węgli. Jedna sesja HIIT w tygodniu, chcę budować mięcho. W którym momencie najlepiej jest dodać suplementację ALA i chromem ? ALA 600mg ed Chrom 400 ed Coś dodać jeszcze ?
[...] raz rozpocząłem tzw masę. Wszystko szło dobrze do momentu kontuzji w październiku 2013r, kiedy na miesiąc odpadłem z siłowni z powodu problemów z barkiem. Ten miesiąc miska nie była trzymana, kalorycznie było OK, natomiast stosunek makro był nieodpowiedni, co momentalnie wyszło w boczkach (i nie tylko) - ewidentnie zbyt duże węgle bez [...]
[...] makro wygląda tak: DT: 2695kcal / b 226g / w 251g / t 89g DNT: 2420kcal / b 221g / w 188g / t 89g co tydzień w sobotę robię podsumowanie redukcji i robię ewentualne korekty miska będzie rozpisana bardzo dokładnie w wypiskach z każdego dnia TRENING siłownia wg splita 3 dniowego, taki podział zostanie prawdopodobnie do końca redukcji (mogą dojść [...]
[...] Waga tłuszczu 15,8 Zapotrzebowanie 3 595 Dieta 2 540 Bilans -1 055 DIETA / SUPLE miska na 100% od dziś lecę bez krety i przedtreningówki wskakuje za to spalacz (średniej mocy) przed treningiem/aerobami narazie odczucia po redukcji tłuszczu dobre MAKRO [...]
/SFD/Images/2015/12/31/3c7d2956a274461c8370b0e944196848.png 05.06.2014 – DT Menu: /SFD/Images/2015/12/31/f561986596cd4ce2b0fdc1147f5fe17e.jpg Trening: /SFD/Images/2015/12/31/606e80493c634dc2b76efa6bb7760c3c.jpg Opis: Menu: Miska dograna, chociaż było na wariata. Dzień wcześniej szykowałem papiery na delegację dnia następnego i nie chciało mi się [...]
[...] Waga tłuszczu 12,0 Zapotrzebowanie 2 767 Dieta 2 136 Bilans -631 DIETA / SUPLE miska na 100% praktycznie brak ssania, jest dobrze MAKRO Kcal Białko Węgle Tłuszcz Błonnik Cukry 2 136 215,3 [...]
treningi mam rozpisane w telefonie, wczoraj je wrzucilem do potreningu.pl, a miska jest na bieżąco. Wykresy także. Muszę codziennie jednak to robic, bo zapominam wrażenia z treningu %-)
/SFD/Images/2015/12/31/f548a41141144f45ae7e44c7a186b640.png 03.07.2014 – DNT - Aeroby Menu: /SFD/Images/2015/12/31/bc829209daf249938acb38a795049440.jpg Aeroby: /SFD/Images/2015/12/31/28be95c0457f402db97af9d613248c5b.jpg Opis: Menu: Miska na 100%. Generalnie, mam bardzo małe ssanie. Ewidentnie spalacz się rozkręcił. Aeroby Kolejny dzień pod rząd [...]
/SFD/Images/2015/12/31/a1b089b72356424a892d920223623584.png 08.07.2014 – DT + Aeroby Menu: /SFD/Images/2015/12/31/038a3626ca3d4af5a23eaf08a81f13db.jpg Trening: /SFD/Images/2015/12/31/5ad225523a9c4546a9b1b4a322b1ec8d.jpg Opis: Menu: Miska praktycznie na 100%. Natomiast jest to robione bele jak. Nie mam w ogóle veny ani apetytu. Jem zimnego [...]
[...] 17 574 -3 095 1 412,7 2 040,8 427,4 Średnia za 7 dni 2 953 2 511 -442 201,8 291,5 61,1 miska zostaje bez zmian, może zamiast wieczornej rybki zacznie chodzić częściej kulka mozarelki (ryba mi się trochę przejadła) garmin troszkę miesza (chyba na plus) w [...]
Kombucha pachnie delikatnie kwaśno...czuć, że sfermentowała, ale jest baaardzo słodka tj. była, bo teraz produkuję nową i dałam mniej cukru wg zaleceń. W kuchni, gdzie ją trzymamy mamy 21 stopni.A może powinnam ją na grzejnik wsadzić jak zakwas na chleb? Kurcze...w ogóle nie wiem, co z tą kombuchą będzie, bo jak ją płukałam po ostatnim użyciu [...]