[...] z dodatkiem natki pietruszki, czosnku i octu -ljutenica, czyli pasta z bakłażana, papryki, pomidorów i marchewki, może mieć różne stopnie zmielenia składników -kiselo mleko, czyli bułgarski jogurt wytwarzany przy użyciu występujących jedynie tutaj bakterii Lactobacillus bulgaricus, ale wbrew nazwie nie przypomina zsiadłego mleka, tylko [...]
[...] piany,odstawiamy. DO naczynia wkladamy maslo i ubijamy je robotem,dodajemy wszystkie zoltka(6) i dodajemy reszte cukru,ubiajamy na jedno lita mase ,dodajemy mleko i smietane ,ubijamy i dodajemy cala make,ubijamy ciato na jedno lita mase. Nastepnie lyzka laczymy osrtoznie ubite bialka z ciastem,ciasto tak przygotowane wylewamy na [...]
mhmm... roznie czasami w images na googlach, na stronach , nie wiem, ten ostatni jest z insomni.... czy jak to sie zwie a co znowu przypadl do gustu.... jak tak to sie ciesze A tu kolejny kawalik.... tym razem tak tematycznie... TŁuszcze Dlaczego mleko zawiera tłuszcz? - Żeby nie skrzypiało podczas dojenia.
[...] tonawet nie pytam, po prostu wzdycham do niej biez duzo wit C, jedz kiwi, czarna porzeczke, cytrynke... pij cherbatke z miodkiem, albo sokiem z malin... powinno szybko pomoc, tylko nie mow ze jestes na diecie i nie mozesz bo to ci az tak nie zaszkodzi a szybciej wyleczy... no jeszcze mozesz mleko z maslem i miodem na goraco... no i tone czosnku
to nieźle a ja sobie zrobiłem budyń na porcję wychodzi mi ok. 6 g. węgli + mleko, więc nie jest tak tragicznie Zmieniony przez - wylliam w dniu 2005-11-27 12:39:35
[...] pianka i zacznie rosnac i kipiec. takim sposobem naprawde wychodzi pyszna!! bo wogole gotowana kawa jest delikatniejsza w smaku. ja taka pije z minimalna iloscia mleka. a na mleko tez mam patent- rozlewam caly litr w woreczki do kostek lodu, do zamrazarki i mam mleko do kawy na miesiac a kazda kostka ma 10gr i taka jedna spokojnie wystarcza na [...]
Co do tego naturalnego, to nie szkodzi, mleko ma dużo wartości, jeśli ma się dostęp do takiego naturalnego to można z tego skorzystać. Nabiał większość ogranicza, gdyż dużo dziewczyn skarży się na puchnięcie od nabiału. W twoim przypadku i z twoimi problemami to poczekaj może jakaś szefowa się wypowie, bo szczerze nie pomogę już w tym :-)
Zamieniłem mleko na 1,5%, to najchudsze jakie było w sklepie. Poza tym mleko bez tłuszczu jest niepełnowartościowe.Obniżyłem porcję do szklanki dziennie. Wyrzuciłem chleb, trochę zwiększając porcję płatków. Nieznacznie zmniejszyłem też porcję orzechów. W efekcie kaloryczność mojej diety spadła poniżej 4000 kcal (3942 kcal). Do tego należy wziąć [...]
Stare dobre czasy. Anaboliczne mleko po treningu itp :D Ale pany kiedy to było, kiedy to zlecialo.. Zmieniony przez - kamils31 w dniu 2017-03-22 09:44:51
[...] może jakieś truchtanie na wale przeciwpowodziowym... Coś koło 40 minut z rana. Bo mnie nosi Chyba nie przegnę Aaa, i jeszcze a propos miski. Póki co to co drugi dzień piję mleko przerobione na kefir przez grzybka tybetańskiego. Z nadzieją że to rozwiąże problem z zaparciami. Liczę to w misce jako pełne mleko, bo z takiego mleka wydojonego [...]
[...] :-D Czym by było to forum bez inwigilacji w innych dziennikach :-D 18.06 wtorek AERO miska: czysta suple: tran, kefir z grzybka tybetańskiego ( liczony w misce jako mleko), kombucha warzywa: ogórki, pomidory, sałata wypite : 1,5 litra wywaru z mieszanki pokrzywa/skrzyp/perz, ponad 2 litry wody, wpadła też duża szklanka coli 0 Kawy nie [...]
[...] we krwi i kiedy warto by podnieść insulinę? Beta alaninę i tak zamierzam jeść razem z mono po treningu, więc jest to bardziej teoretyczne pytanie. 2. Beta-alanina a mleko spożyte 20-30 minut później: tak, nie? Ktoś ma jakieś badania/doświadczenia własne? 3. Czy branie 2 gramów beta-alaniny przed i 4 po treningu (razem z mono) jest [...]
[...] Mleko krowie jest mlekiem typu kazeinowego. Aby trawić kazeinę jest nam potrzebny enzym podpuszczka, którego organizm dorosłego człowieka nie produkuje, w związku z tym mleko jest produktem ciężkostrawnym, co powoduje w następstwie zaburzenia w funkcjonowaniu układu pokarmowego. Ponadto mleko krowie jest alergizujące (najbardziej alergizuje [...]