Szacuny
466
Napisanych postów
829
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
53683
truska45
Szanuję podejście, bo ja jestem za miękki na takie, Ty co redukcja robisz praktycznie formę startowa, bez jęczęnia, że aero itd, 4 i ogień, to się szanuję i ja podziwiam
Oj Paweł nie zgodzę się Ty masz już żonę dwójkę małych dzieci i wszystko ogarniasz i nie zaniedbujesz, to jest o wiele większe osiągnięcie gdzie my poza pracą obowiązkami domowymi i treningami za wiele nie mamy
Szacuny
7106
Napisanych postów
14003
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2238095
Dokładnie tak jak Kamil pisze, My jak nie mamy rodzin i dzieci to nie mamy co się porównywać bo gdybym miał dziecko to na bank bym tyle nie trenował, by było 2dni on dzień off i pewnie weekendy wolne :) i mam nadzieję że kiedys tak będzie. Że będzie mi dane założyć rodzinę :)
Ja z rana sobie robie przed cardio, ciekaw jestem efektów ale na masie to i tak tylko bebechy rozepcha jak będę więcej jadł z tym się liczę xD
Szacuny
2516
Napisanych postów
8350
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
100416
Kwestia pogodzenia wszystkiego razem... Ja przeważnie pracuje 3-4 w tyg 9.00-21.00 więc rano leci cardio tylko na czczo w te dni.. trenuje jak mam dni wolne, ale w dni wolne też pilnuje synka jak żona jest w pracy od 8.00-16.00,więc na trening idę jak wróci z pracy... Potem ona sobie trenuje/robi cardio jak ja wrócę z treningu . W między czasie pilnuje budowy domu, załatwiam materiały, papiery itp. O innych obowiązkach już nie wspomnę...nie piszę tego, zeby się usprawiedliwić tylko uświadomić ludziom, że wszystko się da jak sobie poukładamy tak jak trzeba... Po prostu trzeba chcieć.
Szacuny
1088
Napisanych postów
1407
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
51615
To samo co wyżej, pisałem Ci że to co robisz to zupełnie nie mój świat ale masz złoty medal za to w jaki sposób realizujesz swój cel. Dla mnie to mało wygodne i optymalne, bo można łatwiej, ale nie w tym rzecz, mało kto ma tyle jaj żeby wytrwac, cieszyć się tym i realizować na 100%+ zadania. :)
Szacuny
7106
Napisanych postów
14003
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2238095
Dziękuję Wojmir, nie no bo ja serio już myślałem że wszyscy tutaj mnie mają za takiego dziwaka z samymi chorobami i sfixowanego itp. Wiem że lubię te swoje tabelki i to wszystko, lubię pełną kontrolę itp ale uwielbiam w szamie prostotę teraz np wszystkie posiłki robię w ja wiem 30-45min max dlatego tak. A ja nigdy nie byłem wybredny, na treningach lubię dawać z siebie wszystko a niecierpie serii wstępnych czy z zapasem. No taki już jestem i albo ktoś mnie zaakceptuje takim albo nie. Wiesz, nic na siłę a ja dla nikogo ani też pod publikę nie zamierzam się specjalnie zmieniać :) Kiedyś może i zmienię swoje podejście ale teraz czuję że daję z siebie maksimum ile mogę i że nigdzie nie odpuszczam nie zawalam nic
Szacuny
7106
Napisanych postów
14003
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2238095
4 Tydzień Masy
Poniedziałek 09.03.2020r
22 Dzień Masy
Dzisiaj również się nie popisałem na treningu :) No nic, może to przez to że po DNT albo nie wiem. Mniejsza z tym ale pierwszy raz się nie denerwowałem z tego powodu na treningu :) Co ma być to będzie ja dałem z siebie maksa na dzisiaj co zręsztą będzie widać na filmikach, każda seria na maksa do końca i tyle w temacie :)