SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Michał Jekiel road to super heavyweight

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3206940

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 7721 Napisanych postów 13999 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2237848
Zawsze robię tak samo więc nie interesuje mnie to czy bardziej napompowany czy mniej. daje na wagę jest 300 to jest nie rozkminiam już nic bo szkoda mi życia na to ;p
Tak jak pisałem Adam mnie sporo nauczył i przestawił głowę więc pierdołami się nie przejmuję ;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 13140 Napisanych postów 18874 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 339452
Tez mam takie podejście totalnie zluzowalem i przestałem się przejmować p******ami. Robię 3kg kurczaka długo w rekawie, traci około 30% wagi jak kilka razy ważyłem i odkąd jestem na masie to licze tak samo i już. Tak naprawdę jeden ch** ile tego tam jest skoro zachowuje powtarzalność to ilość się nie zmieni a u mnie mięso to 4 posiłki dziennie zawsze.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 7721 Napisanych postów 13999 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2237848
Dokładnie ;p Ja teraz supełnie inaczej podchodzę do pewnych spraw :) nawet i obciążenia na treningu tej progresji itp. wszystko na spokojnie. Mam lepsze i gorsze dni i tyle.
I szczerze to cieszę się że mi się to zmieniło :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1323 Napisanych postów 1407 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 51615
Nie chodzi o gramy czy rozdrabnianie się na drobne. Zwyczajnie wrzucam do gara 3 czy 4 paczki filetów, każdy filet 900-1,3kg i po ugotowaniu zamiast za każdym razem sprawdzać ile tym razem uciekło, czy to dlatego że za długo gotowałem, a może napompowany (wiecie co, jestem ostatnią osobą do takich rozterek ), tylko po to by mieć w lodówce gotowe mięcho, wyjąć wrzucić na wagę 200g i już wiem że te 50g białka jest.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 7721 Napisanych postów 13999 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2237848
Spoko ale ja to rozumiem :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
Ja jakiś czas temu zacząłem liczyć kurę/indyka po obróbce i liczę na zasadzie:
2.4oz cooked = 100g raw i wyj**ane

Czemu w oz? Bo jak wstukałem „cooked Chicken breast” na mfp to mi wyskoczyło jako pierwsze


Zmieniony przez - M.I.C.H.U w dniu 2020-10-19 12:48:38
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1323 Napisanych postów 1407 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 51615
2,4oz to 69g to taka dobrze wysuszona ta pierś
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 7721 Napisanych postów 13999 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2237848
każdy ma swój sposób i jeżeli tego się trzyma ed więc w czym problem :) Jak dla mnie żaden :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 13140 Napisanych postów 18874 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 339452
Ni wychodzi 66g ze 100 i tak licze ^^
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 7721 Napisanych postów 13999 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2237848
no mi niby ostatnio z 300g raz wyszło 200 a raz 220 xD ale ja tam lubię codziennie sobie robić wieczorem na kolejny dzień więc i tak ważę przed obróbką ;p
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kamil Nosal - klasycznie 2021

Następny temat

DT ZUKOW PIERWSZY SEZON

WHEY premium