prosta matematyka skoro surowy kawalem 100g ma 21g a biby po ugotowaniu 100g ma 33 to przed obróbką mięso musi wazyć jakieś 155g co nie wydaje mi się mozliwe jesli chodzi o piers z kurczaka waż - jęsli juz ważysz - wszytsko przed obróbką strat duzych nie ma masz te 150g przed obrobka i wiesz że masz 30gram bialka a ile bedzie wazyc po obrobce - [...]
Suple zawsze się przydadzą Ja teraz biorę Thermo Fat Burner ( Trec ), wzmaga przemiane tłuszczów itp. dosyć przydatne, Bcaa ( Trec ), dla osłony mięsni, L-glutamina ( Trec ), też dla osłony mięśni, Carbo ( Olimp ), jako posiłek po treningowy i Pure Whey 80 ( Olimp ), jako ostatnio posiłek przed snem
[...] nie pociągnie na jałowych i lekkostrawnych dietkach. Te same konfederacje i reszta specjalistów do niedawna jeszcze promowały diety haj karb na redukcje i koniecznie łoł fat bo z tłuszczy jest u człowieka tłuszcz%-)i tłuszcze to śmierć w biały dzień i oczywiście jak jeść jajka to tylko i wyłacznie bez żółtek bo śmierć niesie [...]
[...] swojego zapotrzebowania kalorycznego - będę przestrzegał diety i dobrych nawyków żywieniowych - będę stosował treningi aerobowe regularnie - dodatkowo będę stosował jakiś fat burner to bedzie spalała się moja tkanka tłuszczowa? Jeżeli tak to czy aby stracić np. opponkę trzeba jeszcze dodatkowo robić np. brzuszki itp czy wystarczy np. jeździć [...]
[...] traci tłuszcze, że po miesiącu 10 cm? Mam dosyć silną wolę i jak postanowię to potrafię przestrzegać dioety, ale aż ciężko mi w to uwierzyć bo takie duże straty w pasie brzmią trochę jak reklamy z Mango Telezakupów. Nie to oczywiście żebym się nabijał czy sokolwiek, ale....to poważnie są aż takie wyniki? dieta + odpowiedni trening + fat burnery?
Dziejszy sernik :D 560 Kcal całość 82g B 16g T 26g W Składniki: - budyń waniliowy - 500g serka homogenizowanego 0% fat - 25g migdałów - 20g wpc Kokos - słodzik,żelatyna Żelatynę rozpuszczam w gorącej wodzie. Mieszam z serkiem i wpc do uzyskania jednolitej masy. Całość do pojemnika i na chwilę na bok. W tym czasie robię budyń w małej ilości wody [...]
Tutaj jeszcze wczorajsza kolacja bo uważam że jest warta powtórzenia: - 500g jogurtu homogenizowanego 0% fat - 500g truskawek - 40g migdałów - słodzik, żelatyna Jeśli chodzi o przygotowanie to na prawdę nie ma filozofii. Żelatynę rozpuszczam i mieszam ze słodzikiem. Całość do pojemnika z resztą składników, mieszam i do lodówy aż zgęstnieje. [...]
Może ktoś wie bo coraz więcej się tego u nas pojawia. Czy znajdę gdzieś w PL lodu na bazie Skyru o zawartosci 0% fat? Te akurat w DE znalezione ale takowe makro posiadają. /SFD/2019/6/11/3b86eebd184a4a32a31b7b53377caeb4.jpg
[...] żeby powstała wam jednolita masa. Całość wykładacie na dnie blaszki (u mnie o średnicy ok. 25cm) i do lodówy niech stężeje. Teraz czas na masę: - 400g jogurtu naturalnego 0% fat - 450g twarogu chudego - 20g żelatyny - słodzik Tutaj prościej być nie może. Blender i tyle. Całość wylewacie na twardy już spód i znowu do lodówki. No i nieszczęsna [...]
[...] około 40 minut w temperaturze 180 stopni. Zawsze piszę około bo nigdy tego nie kontroluję. W międzyczasie zróbcie sobie krem: - 100g twarogu chudego - 180g serka maluta 0% fat - słodzik Wszystko mieszacie i gotowe. Po wyciągnięciu ciasta poczekajcie aż się wystudzi, wyciągnijcie z formy i przetnijcie w pół. Do środka krem, na górę owoce [...]
[...] zdjęcia powyżej Ziemniaki kroję drobno i piekę z przyprawami (czosnek, bazylia, pietruszka). Sałatka to zlepek wszystkich warzyw jakie miałem w lodówce + sos czosnkowy 0% fat. Do tego omlecik na bardzo słodko bo ostatnio mam parcie na słodycze :D No i pepsiawa waniliowa jako mój faworyt obok brzoskwiniowej. [...]
Aha i jeszcze jedna kwestia. Myślałem żeby do tego wszystkiego dołożyć sobie jeszcze jakiś spalacz, Trec Thermo Fat Burner, lub CLA z zieloną herbatą. Co byście mi polecili dokładniej? I cenowo tak do około 50zł.