SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

jaja

  • a ja zrobie jaja z pyrami

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-12-17 11:03:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a a tam wole jajo wbić jak mi się juz płateczki rozgotują, mieszam, czekam aż się ztenie i jest pyyyszne. Tylko na początku się moja rodzicielka dziwiła po co mi jaja w tym to jej powiedziałam, ze bilans musi być hehe

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-12 21:57:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • No ja mie lubie rozgotowanych platkow.. zalewam wrzatkiem zazwyczaj.. kasze gotuje, ale wylaczam, jak jesio widze troche wody i wbijam jaja

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-12 21:58:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Mi pasuje mono dieta. Płatki owsiane + jaja codziennie na dwa posiłki i ostatni posiłek mięso+kasza lub ziemniaki. I mięso przez tydzień to samo.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-13 14:40:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • myslalam ze masz patenta,a nie dajesz zadnych podejrzanych przypraw? Preria, ja nie daję jaja. Gotuję, blenduje, daję stroszkę stewii i np. kakao. Z karobem jest OK, ale nie szał dla mnie, podobnie z melasą karobową, chociaż do owsianki ją uwielbiam. Ostatnio jaglanke blenduję z domową tahini i to jest HIT ostatnich tygodni. Nawet facetowi [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-13 14:41:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • myslalam ze masz patenta,a nie dajesz zadnych podejrzanych przypraw? Preria, ja nie daję jaja. Gotuję, blenduje, daję stroszkę stewii i np. kakao. Z karobem jest OK, ale nie szał dla mnie, podobnie z melasą karobową, chociaż do owsianki ją uwielbiam. Ostatnio jaglanke blenduję z domową tahini i to jest HIT ostatnich tygodni. Nawet facetowi [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-13 14:42:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • tylko mówie, jaja dodaję po zdjęciu granka z ognia i już nie gotuję... także są one takie na wpół surowe, tyle, co je tamperatura kaszy ogrzewa...

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-13 14:43:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • tylko mówie, jaja dodaję po zdjęciu granka z ognia i już nie gotuję... także są one takie na wpół surowe, tyle, co je tamperatura kaszy ogrzewa... a nieee to ja postaram sie sciac jajco,zeby mnie nienarodzony kurczak nie dziobal w zoladek

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-13 14:44:40 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • pRERIA, CAŁOŚC CI SIE POLACZY Z TA KASZA... garnek tez ma swoja temp i kasza tez, wiec jak wbijasz jaja od razu po zdjeciu z ognia, to temperatura jest jeszcze konkretna.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-13 14:49:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja tez chwile gotuję po dodaniu jaja. Wiadomo, ze się ścina, ale po pierwsze mieszam, a po drugie nawet jakbym nie mieszała to blenduję :)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-13 14:49:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nie wierzę w to co czytam %-) Preria, ja czasem nie wiem czy Ty sobie jaja robisz czy na serio jesteś takim krejzolem %-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-13 15:18:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • myslalam ze masz patenta,a nie dajesz zadnych podejrzanych przypraw? Preria, ja nie daję jaja. Gotuję, blenduje, daję stroszkę stewii i np. kakao. Z karobem jest OK, ale nie szał dla mnie, podobnie z melasą karobową, chociaż do owsianki ją uwielbiam. Ostatnio jaglanke blenduję z domową tahini i to jest HIT ostatnich tygodni. Nawet facetowi [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-13 20:42:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • mam tak samo markotko i w sumie kupuję same podstawowe rzeczy - mięso, kasze, płatki, warzywa, jaja. Zawsze się zastanawiam jakby do tego jeszcze wpadały wszelkie zachcianki to już w ogóle by wyszło %-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-17 13:15:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • no dokladnie, miecho, warzywa, woda, jaja , jakas szynka i sero zolty

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-17 13:16:40 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a ja ostatnio włożyłam jaja na gotującą bez przykrycia i nie wiem ile się gotowały ale wyszły właśnie takie jak chciałam %-) jakbym stała z zegarkiem i pilnowała to na bank by takie nie wyszły

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-17 14:06:11 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • mega %-) Właśnie chyba se po treningu jajecznicę zrobię. I tak będę miała do zjedzenia ok.770 kcal %-) Kaszka uważaj na jaja po treningu. Mi nie służą, jakieś takie za cięzkie

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-17 16:24:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • jajecznicy nie solę, jaja gotowane zawsze

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-19 21:22:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • wybredni panicze, przecież jaja sfermentowane nawet jeść można :)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-19 21:33:40 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • balt080 / masa

    Post
    Trening dla początkujących

    [...] w nim sol i musztarda a to nie za dobrze ale raz za czasu nie szkodzi zjesc. Wiem co jest dodawane do majonezow bo pracuje w takiej fabryce. Majonez, musztarda, sol, ocet, jaja i masowe ilosci zageszczacza (Novation 2300, 5600, 2550) nie do sprzedazy detalicznej, do tego inne pektyny takie jak XantamGum, Hamulsion HS2. Co do cwiczen to zrobilem [...]

    Odpowiedzi: 99 Ilość wyświetleń: 6571 Data: 2012-09-23 13:33:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] no ok raz w tygodniu bylo ciasto, jedna blacha na wszystkic i wsio, w tygodniu nic slodkiego, duzo kasz, ziemnikow, mieska, warzyw, z przewaga kapusty, prawdziwe maslo, jaja, chleb bez ulepszaczy, zolte sery do swieta, wedliny robila sama. Nie wiedziala co to jogurciki i wiesniki i Fastfoody. Ta Bee_20 to naprawde ma zryty beret. Takie [...]

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-10-13 18:21:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)