SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Nie dać się czasowi

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1608317

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4932 Napisanych postów 15291 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1180542
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2096 Napisanych postów 2464 Wiek 5 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 29237
Jeśli zrzucenie kg kosztowało tyle trudu i wyrzeczeń, to wcale mnie nie dziwi, że Paatik bardziej kusi teza, że tłuszcz zostaje w serwatce
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4723 Napisanych postów 10989 Wiek 51 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 552700
Przeczytałem właściwie tylko wstęp gdzie mowa o robieniu domowego twarogu z przetworzonych produktów i zastanawiam się gdzie tu sens

When you have to shoot...Shoot! Don't talk
Strava - https://www.strava.com/athletes/11696370

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4932 Napisanych postów 15291 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1180542
no sens jest taki, że prosto od krowy tłuszczu byłoby zdecydowanie więcej i w zasadzie nie wiadomo ile
o trudności zdobycia nie wspominając bo to jednak może być różne w zależności od rejonu


Zmieniony przez - kabo9 w dniu 2020-08-10 22:21:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4723 Napisanych postów 10989 Wiek 51 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 552700
Wydaje mi się, że gotowy twaróg ze sklepu będzie jednak zdrowszy niż twaróg zrobiony z mleka ze kartonu, cytryn nie wiadomo skąd i jogurtu być może w podeszłym wieku.

When you have to shoot...Shoot! Don't talk
Strava - https://www.strava.com/athletes/11696370

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12195 Napisanych postów 22041 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 627637
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1803 Napisanych postów 2913 Wiek 36 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 73511
U nas to się ser robiło z kwaśnego mleka. Tylko mi wychodził zawsze suchy ale robiłam na gazie a ponoć to za szybko i za wysoka temperatura. A mleko tłuste bo ponad 4%.
3

"Mówisz, że możesz – to możesz. Mówisz, że nie możesz – to nie możesz. Więc sobie wybierz". Mistrz Zen Seung Sahn

https://www.sfd.pl/Dziennik_biegowy_Nadine-t1196269.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12195 Napisanych postów 22041 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 627637
Nadinka - czyli najpierw świeże mleko na kwaśne nastawiałaś, a potem podgrzewałaś? Tutaj za tą kwaśność chyba cytryna i kefir robią... Takie z worka ponoć nawet kwaśnieje - może w ramach eksperymentu nastawię sobie w weekend. I przetworzę przetworzone w nieprzetworzony twaróg:)
Mówcie co chcecie - smak twarogu inny.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2096 Napisanych postów 2464 Wiek 5 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 29237
W razie jakiejś katastrofy globalnej takie robienie twarogu to może być przydatna umiejętność.. chociaż ja bym szła raczej w survival
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
paula.cw Doradca
Ekspert
Szacuny 2451 Napisanych postów 12124 Wiek 37 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 591096
W thermomixie też można robić jak ktoś ma. Przynajmniej nie trzeba stać i mieszać.
BTW ile Ci tego tłuszczu w tym twarogu wychodzi?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

T3

Następny temat

Redukcja, zdrowie

WHEY premium