...
Napisał(a)
Jeżeli chce przytyc...i zafundowac sobie płatki z mlekiem na śniadanie to jakie mleko będzie lepsze...hude czy tłuste ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
nie ma to wiekszego znaczenia
zadbaj o podstawy, a nie przejmujesz sie duperelami!
zadbaj o podstawy, a nie przejmujesz sie duperelami!
http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
...
Napisał(a)
Mam takie pytanko...skąd mam wiedzieć ile w mojej diecie potrzebnego jest białka..ile ww a ile tłuszczy ??
...
Napisał(a)
To widze ze ladnie zaczales ukladanie diety od tylu ech..
Jakiej jestes budowy ekto endo?? Czy latwo lapiesz tluszcz??
Z reszta co ja sie bede rozpisywal. Przeczytaj posty podwieszone tam wszystko jest w szczgolnosci post qazara "robimy mase"
Zmieniony przez - Grechus w dniu 2006-01-22 20:12:00
Jakiej jestes budowy ekto endo?? Czy latwo lapiesz tluszcz??
Z reszta co ja sie bede rozpisywal. Przeczytaj posty podwieszone tam wszystko jest w szczgolnosci post qazara "robimy mase"
Zmieniony przez - Grechus w dniu 2006-01-22 20:12:00
----Ręce które leczą----
...
Napisał(a)
jak na mase to ja polecam tłuste mleko i kiełbase. a tak powaznie ( jak pytasl Grekchus) jesli jesates szczuply i n ie odklada ci sie tłuszcz - to jedz ile wlezie , duzo tłuszczu duzo weglowodanow i srednio bialek. Krótko mowiac - pochlaniaj ile dasz rade i nie dbaj o szczeguły, na to przyjdzie czas jak bedziesz wazyl ponad 100kg
pozdr
mc
pozdr
mc
IHS TEAM
...
Napisał(a)
no to ja już w końcu nie rozumiem ??mam układac tą diete czy nie ??bo chce kupić odżywka i osiągnąć w miare dobre efekty chyba że będe sie źle czuł jak to sie nie będzie zgrywać z hormonem :/
...
Napisał(a)
po co Ci odżywki, zacznij jeść, bo Twoja waga jest tragiczna. ew. możesz zakupić carbo po treningu.
...
Napisał(a)
czyli gdy osoba prowadzaca bardzo aktywny tryb zycia pije sobie w ciągu tygodnia 4-5 litrów mleka, to nie ma znaczenia, czy ma ono 0,5 czy 3,5 % tłuszczu?
i jeszcze jedno pytanie - czy mleko UHT ma takie same wartosci odzywcze jak zwykłe?
i jeszcze jedno pytanie - czy mleko UHT ma takie same wartosci odzywcze jak zwykłe?
Polecane artykuły