StakeManKolejno
Przysiad przedni 5s 20kg - Załamany myślałem że na przednich wyjdzie mi lepiej a jest chyba dużo gorzej (albo mi się wydaje ale na 99% dużo gorzej)
MC 5s 40kg
Podciąganie podchwytem 5s ciężko było ale po całym treningu nie ma się co dziwić.
Wznosy kolan do klatki - tu poprzednie były z obciążeniem ale nie wiem jak je dać bo sztangielki w stopy bardzo ciężko mi samemu ją podnieść... Mile widziane jakieś sugestie![]()
PS
Dałem przednie bo czytałem że ułatwiają technikę i mam w planie b przednie więc stwierdziłem robić na przemiennie.
Nie wiem po co kombinujesz do przysiadu przedniego też trzeba mieć przygotowanie i w każdym kolejnym ćwiczeniu popełniasz te same błędy, nie trzymasz pozycji, nie trzymasz tempa więc po co wprowadzać nowe ćwiczenia ?
Martwy ciąg trzeba jeszcze popracować bo nadal gubisz pozycję techniczną i robisz płaskie plecy na dole ćwiczenia, spróbuj jeszcze wyższą dać podkładkę będzie Ci łatwiej a z czasem co raz niżej opuszczać
Podciąganie wygląda jeszcze troszkę "niezdarnie" ale tylko dlatego, że jeszcze nie masz tyle siły aby podciągnąć się technicznie, możesz sobie zrobić np więcej serii ale mniej powtórzeń żeby technicznie wykonać ćwiczenie. Jak czujesz, że musisz sobie pomagać nogami czy się bujać to kończ serie.
Nogi albo pionowo ale ugięte w kolanach
W unoszeniu nie potrzebne Ci obciążenie jak masz za lekko to wyprostuj nogi to podniesie poprzeczkę trudności.