"Niemniej- przy takim obwodzie uda"
-Czy to oznacza że moje nogi nie są aż takie złe?

W sumie sam sobie to mowilem ze nie mam (na szczescie) takich bocianych nóg, mimo ze wgl ich za bardzo nie cwiczylem tylko po prostu w dziecinstwie duzo jezdzilem na rowerze
Co do tych ciągów na prostych nogach - o co z tym chodzi? To samo tyczy się uginań? Chodzi tu o ćwiczenia na maszynach ? - Wyprosty nóg siedząc / suwnica/uginanie leżąc tyłem?? Wykroki tak srednio lubie bo nie moge duzego ciezaru dać, w sensie z rąk mi hantle wypadają. Czy maszyny wystarczą?
I przy okazji dodatkowe pytanie, skoro powiedzialeś że przy
fbw moge dodac do przysiadow ewentualnie 1-2 cwiczenie. To czy np jak robie wyciskanie płasko i nie czuje za bardzo klatki - dobrą opcją bedzie dorzucenie chociażby takich linek na bramie? Bądź rozpiętek-chociaż to ćwiczenie podobno za bardzo rozrywa klatke jak na 3x w tyg fbw, ale takie linki na bramie?? Przejdą? Priorytet plecy i klatka u mnie wiec z plecami robie podobnie ze np robie MC, potem podciagania, potem wyciskanie plasko i np dorzucam w miedzy cwiczenia wiosłowanie sztangą/hantlą. Żeby dobrze zrobić te plecy. Dobrze w ogole robie? Niestety nie mieszcze sie w seriach jezeli chodzi o regule fbw:
Duze partie 12 serii na tydzien, małe 9. Ale mówiono mi ze nie mam sie o zadne przetrenowanie martwic wiec stwierdzilem ze cos takiego moge robic. Co myslicie? Czy warto dorzucic te cwiczenie na klatke dodatkowe?