Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
Mógłbym.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
0
Napisanych postów
291
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3700
Mam pewien problem... Obecnie jestem na malej redukcji z 97 zrzucilem do 89-90 i bardzo sie ciesze :) jest jedno male ale... wszystkie wymiary zostaly, w tym takze pasa -.- brzuch mam płaski widac zarys gornych miesni brzucha i delikatnie prostych, a w pasie mam ok 98cm -.- ( mam szerokie biodra i tlusz osadza sie na bokach) nie wyglada to zle ogolnie, jestem w miare szeroki u gory wiec nie ma tak duzej sylwetki gruszkowej, ale zamierzam zaczac masowac od pazdziernika i bardzo mnie irytuje ta sytuacja -.- moze ktos wypowiedziec sie na ten temat ? bo troche w histerie zaczynam wpadac
Szacuny
0
Napisanych postów
291
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3700
183, redukcja byla zszedlem do 92 cm w pasie, ale teraz mam miesiac przerwy i jem gowniane zarcie :/ tak wyszlo ze jestem na "łasce kogos" na wakacjach i jem to co mi daja, w pasie mam teraz 98 cm :/ mam zamiar dobbra redukcje zrobic od wrzesnia kiedy to juz wroce do siebie i bd dalej chodzil na silke i mial diete Moze wydaje sie ze tluszczu duzo, ale dolki w barkach mam duze, trica widac, lydki widac troche, udo juz zaczyna przybierac ksztalt, dwupak gorny jest
Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
171
Przy podciąganiu na drążku robię w 1 serii np. 12 powt. a w kolejnych daje radę tylko 5-6 powtórzeń. Podciąganie ćwiczę 2 lata nie mogę poprawić przebitki siłowej. Jak ćwiczyć by ją poprawić?