Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
Możliwe, że uda Ci się zrzucić troche tłuszczu przy jednoczesnym wzroście siły czy może nawet masy mięśniowej (rekompozycja).Zależy to od szeregu czynników, niemniej jest możliwe. Najlepiej, jakbyś rotował ilością kcal.
1
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
2
Napisanych postów
43
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1138
Dzieki za odpowiedz, mija rok jak zacząłem ćwiczyć, i to jest niesamowite, jak nasz organizm reaguje na rożne czynniki. Zaczynam 3 miesięcy z "0", rotację dorzucę i będę obserwował organizm.
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
W dniach treningu możesz nawet wskakiwać na lekki plus kaloryczny, zaś w dni wolne 0 lub mniej.Rozwiązań jest multum.
Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2015-12-09 16:04:09
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
5
Napisanych postów
96
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
19016
Ostatnio mam obawy czy mój trening nie trwa za krótko. Ćwiczę FBW 3x w tygodniu, dzisiaj nie wliczając rozgrzewki zajęło mi to 40 minut. Plecy 5 serii, klatka 4 serie, barki, biceps, triceps po 3 serie (brak nóg dlatego, że ćwiczę je w oddzielne dni na treningach w klubie). Ile mniej więcej trwają wasze treningi?
Szacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Jak trzymasz się dobrych przerw nie gadasz z nikim, nie czekasz w kolejce na sprzet to masz dobry czas, trening ma być intensywny, nie ma co go przeciągać. Nie powiem ile mi dokładnie zajmuje z wyjściem i powrotem ok 2 godziny, droga w obie strony ok 20 minut rozgrzewka i rozciąganie z 20 minut to w szatni się ogarnąc, prysznice itp to wychodzi z te 70 minut.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
W wiosłowaniu pozycja techniczna jest w porządku choć skup się mocniej na trzymaniu dołu grzbietu. Sam ruch wiosłowanie jest ok jednak jak opuszczasz sztangę to mocniej ją kontroluj, żeby ta faza negatywna była wolniejsza, przepracuj grzbietem to wiosło, na dole wypuść te barki nieco do przodu aby się łopatki trochę rozeszły to da czworobocznemu większy zakres pracy a na szczycie dopnij mocniej łopatki tak aby się złączyły jak dasz radę. Wiosło to praca łopatkami jak tam będzie dobry ruch to wiosłowanie jest skuteczniejsze.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
W przysiadzie popracuj nad głębokością bo warto by było nieco niżej zejść zwłaszcza, że trzymasz dobrze pozycje przy zejściu w dół, jak się tam nie rozjeżdżają kolana to jest w porządku. Ale chyba na tym filmie ten ciężar za niski dla Ciebie.