No cóż zaraz jeszczę coś dopisze. Bo traktor i cała reszta wyrażają się mniej więcej 8-12 miesięcy zwłaszcza na początku na jednym planie to pewnie dlatego tak kombinuje jak koń pod górkę. Czy np dajmy na to jeśli HST przy 10 i tylko 15 powt. zadziała i dalej będzie progres jak wyżej pisałem jest sens dokładać obciążenie w każdej z docelowej seri np o tyle o ile byśmy chcieli mieć przyrosty np RDL i Przysiad 4-5kg, ławka wiosło zołnierskie po 2-3kg. Mówię tu o skończonej jednej części treningu (2 tyg)
Cięzko mi mówić o dopietej diecie... Zdrowe odżywianie twarożki bo lubie na noc troche jajek bo też uwielbiam posiłki zwykłe byle sporo :) przed treningiem zawsze dodatkowe cukry (właśnie wtedy owocki) I mniej więcej przed i po treningu te żarełko z białkiem się też znajdzie. Masa idzie - cm w pasie mniej niż w bicku patrząc na przyrost to chyba się nie zalewam a to sie ceni!
Zmieniony przez - Aseort w dniu 2014-05-15 16:50:30
Cięzko mi mówić o dopietej diecie... Zdrowe odżywianie twarożki bo lubie na noc troche jajek bo też uwielbiam posiłki zwykłe byle sporo :) przed treningiem zawsze dodatkowe cukry (właśnie wtedy owocki) I mniej więcej przed i po treningu te żarełko z białkiem się też znajdzie. Masa idzie - cm w pasie mniej niż w bicku patrząc na przyrost to chyba się nie zalewam a to sie ceni!
Zmieniony przez - Aseort w dniu 2014-05-15 16:50:30