Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
A ile masz w ręce?
Uginania z rotacja, uginanie waskim chwytem (łokcie szeroko), uginanie hantli lezac na ławce.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
218
Witam. Stworzyłem listę supli które zamierzam zamówić, natomiast nie wiem czy wybór jest prawidłowy i czy jedno drugiego nie wyklucza lub jest zbędne. Nie mam w sumie żadnego założenia treningowego (tzn masa,redukcja) lecz chodzi mi głownie o dobre samopoczucie i ochronę,stawów i ogólnie "organizmu". Ćwiczę 3 razy w tyg kickboxing i 2 razy w tyg siłownia (FBW) Staram się trzymać dietę jak na razie myślę że nie jest źle ( dieta układana,konsultowana z kimś kto się na tym zna).
Mój zestaw prezentuje się następująco: beta alanina+witaminy olimp+carbo+bcaa+glukozamina...
Siedzę nad tym już prawie tydzień i i nic innego wymyślić mi się nie udało. :) :) Jeżeli coś jest nie tak proszę o w miarę szybką poradę i korektę. Dodałem zdjęcie jakie dokładnie suple wybrałem. Pozdrawiam wszystkich!
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
Może być.
Tylko na przyszłość zadawaj takie pytania w dziale: Odżywki i Suplementy.Tutaj zajmujemy się treningiem.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Ustalasz sobie np rampa 6 robisz pierwszą serie główną 6 dokładasz coś i znowu 6 itd dopóki nie dasz rady zrobić 6, ustal sobie może 50 60 70 80 i 90 % ciężaru maksymalnego, trudno tak w ciemno doradzić gdyż może trudno będzie Ci osiągnąć te wartości. najlepsza metoda to prób i błędów, sam dojdziesz jakie obciążenia zastosować.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-11-23 20:24:28
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
3
Napisanych postów
62
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
977
Siemka. Zamierzam wrócić do treningów na siłowni. Mniej więcej wiem jak zacząć, tylko nie wiem jak ćwiczyć nogi w moim przypadku. Borykam się z chondromolacją rzepki w obu kolanach tak więc przysiady odpadają narazie, MC raczej chyba też. Dlatego też, chciałbym się zapytać jak trenować nogi przy moim problemie z kolanami? Jakich ćwiczeń jeszcze unikać? Z góry dziękuje :)