Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

@@@@@@@@DORADCY CZEKAJĄ NA TWOJE PYTANIA vol.2

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 318984

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 20120 Wiek 21 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 184405
Nie do upadku mięśniowego.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 33 Wiek 38 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 571
teraz nie wiem, czy zapomiałes o przecinku :D zostawiać sobie zapas tak?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 20120 Wiek 21 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 184405
Nie odpowiadam X razy na to samo pytanie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 33 Wiek 38 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 571
wystarczy raz, ale tak żeby każdy zrozumiał. Przypominam, że jest to dział dla początkujących.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Dla początkujących, a nie upośledzonych umysłowo- mała różnica.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Widać, ze wiek w profilu odpowiada rzeczywistości - kultury zero, trudno nie ja powinienem nad Tobą płakać.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
:(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 537 Wiek 26 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 4291
Leci Sog panie Darku- niezwykle pomocna odpowiedź!

DT: Po pełnej redukcji
Cel: Reverse i powolne wbijanie mięcha.

http://www.sfd.pl/[BLOG]_PoGGromca,_czyli_historia_chłopca_z_węglem_zamiast_zapałek-t1087550.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 88 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 831
Witam, mam pytanko, jak to jest z tymi przysiadami, poczytałem w internecie, prześledziłem na yt i inni mówią żeby przysiad robić jak najniżej, a inni żeby uda były równolegle to podłogi bo wtedy najmniej niszczą się kolana.. a jakie jest wasze zdanie na ten temat? z góry dzięki za odpowiedź :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jak najniżej, równolegle jest najbardziej szkodliwe dla kolan. (Tzn odbijanie dużych ciężarów też, ale jak zaczynasz siadać powyżej 200 kg, to zdrowie nie jest Twoim priorytetem).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening do sprawdzenia. Proszę o pomoc.

Następny temat

Powrót na siłownie suple?

Spalanie
Polecane artykuły