Dolega mi podobny problem jak ten przedstawiony w tym temacie. Mógłby ktoś się wypowiedzieć? Czy jest możliwe, że mam tam jakoś źle rozstawiony przyczep/zerwanie mięśnia klatki z przeszłości czy po prostu jest to fakt małej masy mięśniowej w tym rejonie?
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
4418
Widziałem ostatnio jak facet na siłowni po każdej serii (robił klatkę, ławka pozioma etc.) po każdej serii robił ćwiczenia na brzuch (dolne partie, podciąganie nóg). Myślałem, że to zabiera siły na główne ćwiczenie, ale ostatnio próbowałem i wychodziło dość ciekawie. tutaj pytanie czy to naprawdę ma zastosowanie? Zazwyczaj po wykonaniu np. klatka > biceps robiłem brzuch, zaplatanie serii z brzucha pomiędzy każdą serie ma sens? Brzuch ma dość duży priorytet u mnie/
Dolega mi podobny problem jak ten przedstawiony w tym temacie. Mógłby ktoś się wypowiedzieć? Czy jest możliwe, że mam tam jakoś źle rozstawiony przyczep/zerwanie mięśnia klatki z przeszłości czy po prostu jest to fakt małej masy mięśniowej w tym rejonie?
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
Jest to rzadkością.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„