Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

@@@@@@@@DORADCY CZEKAJĄ NA TWOJE PYTANIA vol.2

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 318973

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 991 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12921
Co sądzicie o bieganiu po treningu siłowym ?? Jakies 30 minut na koniec treningu .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4064 Napisanych postów 45443 Wiek 4 lata Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 348507
Biegaj.

Przecież nikt Ci nie zabroni.

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„

Pilny student Vincea.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4064 Napisanych postów 45443 Wiek 4 lata Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 348507
Astral
Mam pytanie odnosnie suplementacji beta alaniną. Czytałem o niej wiele pozytywnych opinii, których tak na prawdę nie rozumiem. Kiedys miałem przedtreningówke, po której zażyciu swędziało mnie całe ciało, bardzo nieprzyjemnnhe uczucie. Później sie dowiedziałem ze to przez beta alanine , która była w skladzie.
Moje pytanie wiec brzmi, jakim cudem wszyscy ludzie tak zachwycaja sie tym swedzeniem i jaki to ma zwiazek z wytrzymaloscia, siłą itp na treningach siłowych ? Czy to są masochiści, że lubia jak ich cos swedzi ? :P

Zmieniony przez - Astral w dniu 2015-06-05 20:50:39

Zmieniony przez - Astral w dniu 2015-06-05 20:51:44

Wiele osób pisze, że to "swędzenie" ich motywuje.Tylko po co tracić kasę na suplementy, skoro wystarczy nie myć jajec miesiąc ?
Osobiście nie czuję tego mrowienia-nawet przy dawce rzędu 5g.Sądze więc, że to też jest kwestia indywidualna.

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„

Pilny student Vincea.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 231 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3271
Większość za bardzo wierzy reklamom :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 80 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1271
przy rozpiętkach moje czuje bardziej dłonie nie moge utrzymać hantli tak jak by sie meczyły szybciej niż klatka co robic ?Nienawidze tego cwiczenia jest konieczne do dobrej klatki?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 20120 Wiek 21 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 184405
Może spróbuj wykonywać rozpiętki poprawnie technicznie albo zmężniej.
...
Napisał(a)
Usunięty przez rion10 za pkt 5 regulaminu
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 80 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1271
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 33
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 33
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 991 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12921
ronie220
Biegaj.

Przecież nikt Ci nie zabroni.

Pon i Srody trenuje Muay Thai. Do tego w czwartki i soboty siłownia. Chce dodać bieganie bo zwiekszlem spozycie kcal i zauwazylem ze zaczyna mi delikatnie rosąć brzuch i spadac wytrzymalosc przy treningach MT.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening do sprawdzenia. Proszę o pomoc.

Następny temat

Powrót na siłownie suple?

Spalanie
Polecane artykuły