Szacuny
97
Napisanych postów
20120
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
184405
Czyli ćwiczysz teraz 8 miesięcy, wcześniej właściwie nie ćwiczyłeś, a jeszcze wcześniej wyciskałeś 100 kg i teraz robisz wyciskania hantlami 10-14 kg? Trochę ciężko mi to złożyć w całość.
Jak dla mnie powinieneś po prostu wziąć sobie dowolny plan z gotowców i potraktować go poważnie ciężarowo- to jest najważniejsze.
Szacuny
97
Napisanych postów
20120
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
184405
Jak się wahasz, to weź sobie split góra/dół, jest w pół drogi. Plus wzięcie nowego treningu może być dobrym pomysłem, jeżeli chodzi o zmianę nastawienia mentalnego i wejścia na większe ciężary.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1961
Podczas robienia przysiadów dużo bardziej czuję wewnętrzne mięśnie nóg niż te zewnętrzne tak jakby dużo mniej pracowały w porównaniu do kumpla gdzie on znówma na odwrót a technika jest podobna. Czego to może być przyczyna?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
Aseort
Do oceny :
Nie wygląd źle popracuj nad tempem i możesz delikatnie głębiej schodzić ale baza w ćwiczeniu jest niezła więc tylko pracować nad konkretnymi aspektami boju i będzie elegancko.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
Podczas robienia przysiadów dużo bardziej czuję wewnętrzne mięśnie nóg niż te zewnętrzne tak jakby dużo mniej pracowały w porównaniu do kumpla gdzie on znówma na odwrót a technika jest podobna. Czego to może być przyczyna?
Szacuny
0
Napisanych postów
59
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
767
Ja z kolei mam takie pytanie, otóż, czy w dniu ćwiczenia mięśni klatki piersiowej mogę wyciskanie na ławce (pomijam, czy skos dodatni/ujemny) wykonać, jako ostatnie ćwiczenie? Przykładowo, mam cztery ćwiczenia, jako czwarte będzie wyciskanie, czyli na sam koniec. Mogę? Czy koniecznie muszę wyciskanie robić na początku? Z jednej strony na początku mam najwięcej siły, zaś z drugiej strony na końcu mięśnie mam najbardziej już rozciągnięte, rozgrzane etc.
Zmieniony przez - nerge w dniu 2014-09-01 14:23:10