Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

@@@@@@@@DORADCY CZEKAJĄ NA TWOJE PYTANIA vol.2

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 319064

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 983 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 34711
rion10

Jak chcesz dobry zestaw na tric to napisz to Ci opiszę

W sumie nie do mnie była ta wypowiedź, ale kolega się później już nie wypowiadał, a tak się składa, że szukam weny na trening tricepsu . Byłbym wdzięczny, gdybyś coś zaproponował Rion
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 47 Wiek 24 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 187
Proszę o ocenę przysiadów czy nie zwijam ogona.

Są to przysiad przedni i nad głową (starałem sobie wyobrazić, że mam jakiś konkretny ciężar)

Dziękuję
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
patryx-13
rion10

Jak chcesz dobry zestaw na tric to napisz to Ci opiszę

W sumie nie do mnie była ta wypowiedź, ale kolega się później już nie wypowiadał, a tak się składa, że szukam weny na trening tricepsu . Byłbym wdzięczny, gdybyś coś zaproponował Rion

Bo odpisałem na pm autorowi pytania. Zaproponowałem mu kombo negatyw z francuza/przeniesienie za głowę/ przeniesienie na mostek/ wycisk wąski flarowy

ale nie wiem czy taki zestaw jest Ci potrzebny jak na Twój staż
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 983 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 34711
Tzn. to w sumie tak na przyszłość, bo teraz cały czas podstawy raczej będę uskuteczniał.

W każdym razie dzięki

Zmieniony przez - patryx-13 w dniu 2014-12-26 21:47:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 20120 Wiek 21 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 184405
MrDziubas mobilność masz dobrą, ale kij od szczotki nie pokaże techniki z ciężarem. Gdybyś miał nawet 50 kg, to już nie wspiąłbyś się tak na pięty, a w przysiadzie rwaniowym poleciałbyś do tyłu momentalnie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 47 Wiek 24 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 187
Jeśli kamera będzie jeszcze działać to zabiorę ją na trening i nakręcę z ciężarem. Dziękuje i życzę szczęśliwego Nowego Roku.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 88 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 831
Co robic z cięzarem jesli przechodze w treningu fbw do kolejnego etapu? (w moim przypadku plan roniego z forum 2 etap na 3)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 20120 Wiek 21 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 184405
Odpisałem Ci w pojedynczych pytaniach, także klient obsłużony.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 88 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 831
Panderek
ale na koniec mikrocyklu osiągam maksy i jesli przechodze do kolejnego etapu to jak dodawac ciezar jak juz nie da rady? i teraz czy sie znow cofnąc z cięzarem czy robic z tym obciazeniem az mi sie uda i znow dodac?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
znów się cofnąć
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening do sprawdzenia. Proszę o pomoc.

Następny temat

Powrót na siłownie suple?

Spalanie
Polecane artykuły