ale tak jak mówię większość rozbija się o zaawansowanie i możliwości organizmu
Zmieniony przez - rion10 w dniu 2013-07-01 07:27:08
Ilość wyświetleń tematu: 318899
StakeManPandarekObróciłbyś filmik?
Ciężko bo nie potrafię![]()
Wrzucam go jeszcze raz żeby nie szukać.
http://pajak3292.wrzuta.pl/film/0ByZr5N3iFV/.~
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
GolombexProszę o ocenę wiosłowania jednorącz:
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Sp3ciaLMam parę pytań do doradców. ;)
1. Czy mogę zrobić tak, ze rozrobię odżywkę z mlekiem o 7 a wypije ją ok. 12? Są jakieś przeciw wskazania ?
2. Czy jako osoba początkująca mogę uczęszczać na siłownie 5 razy w tygodniu? Wpłynie to na efekty ?
3. Czy jedno piwko po treningu zaszkodzi?
4. Jak jest z tymi papierosami? Hamują rozwój mięśni czy nie ?
Zmieniony przez - Sp3ciaL w dniu 2013-07-01 19:00:54
Zmieniony przez - Sp3ciaL w dniu 2013-07-01 19:02:46
Pilny student Vincea.
ronie220GolombexProszę o ocenę wiosłowania jednorącz:
Jaki cel?
To wiosło ma być motorem napędowym,głównym ćwiczeniem które ma atakować cały grzbiet i grubość?
Jeżeli tak-jest całkiem ładnie.Nie wiem czy nie łapiesz płaskich pleców przy niektórych powtórzeniach.No i nie ma co tutaj cackać się z ciężarem.
Jeżeli wiosło traktujesz jako ćwiczenia bardziej plastyczne-tutaj można by parę poprawek nanieść.Większe pochylenie tułowia,mocna praca łopatką,nie używanie nóg.
Nasz sklep
Mega promocja