Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Ilość wyświetleń tematu: 318972
AgnusPLronie220
Ćwicz mniejszymi obciążeniami, a siła z czasem przyjdzie.
A po co Ci dwa treningi dziennie, skoro jeden wystarczy w zupełności ?
Trudno mi rano wstać, śniadanie jem wybiegając do pracy lub w biurze, lub wcale. A tak, miałbym dodatkową motywację by jednak zwlec się z łóżka wcześnie, zjeść śniadanie normalnie i bez stresu, dodatkowo jeszcze mieć chwilę by poćwiczyć.
Ok, obciążenia zostawiam na razie. Ale dziwnie się czułem po tym treningu - nie czułem zmęczenia mięśni, choć w trakcie nie starczyło mi wytrzymałości by ćwiczyć ciężej.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
ronie220
Najważnijesze, żeby te mięśnie rosły.Zmęczenie lokalne przyjdzie jak nauczysz się wykorzystywać więcej jednostek motorycznych w trakcie ćwiczenia.Tak na marginesie wiekszy zakres powtórzeń powoduje większe uszkodzenia w danej partii![]()
--
Per aspera ad astra
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
--
Per aspera ad astra
Pilny student Vincea.
Nasz sklep
Mega promocja