rion10Różnicuj tempo poszczególnych faz ćwiczenia
Masz na myśli wydłużenie fazy negatywnej - zejścia w dół?
W takim razie jak siadać, nie kucać?

Ilość wyświetleń tematu: 319072
rion10Różnicuj tempo poszczególnych faz ćwiczenia
rion10Sam znalazłeś swoje błędy, nie siadasz do tyłu tylko kucasz , gubisz krzywiznę kręgosłupa. Widać, że ucieka Ci dół grzbietu ale nie wiadomo jak bardzo bo ujęcie jest kiepskie. Różnicuj tempo poszczególnych faz ćwiczenia
Co do żołnierskiego to nie wiem ile trenujesz jeśli krótko to wówczas sytuacja szybko się poprawi ponieważ triceps się wzmocni i nie będzie padał, triceps z reguły jest długodystansowcem więc daje radę długo wytrzymać
If you think it's too hard. Bitch - get the f*** out
http://www.sfd.pl/Am,_wrong_cause,_wanna_get_it_on_till,_die__zaczynamy_2_podejscie-t999913.html
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
sh1nprosze o ocenę i ewentualne wskazówki ;/ wydaję mi się że krzywizna kręgosłupa jest zachowana , gdy bylem u rehabilitanta mówił że moje plecy to prosta decha co trochę mnie zaniepokoiło ;/ faza w dół chyba za gwałtowna przez co przy kontakcie z podłożem dochodzi do gwałtownego uderzenia co chyba może odbić się na moim zdrowiu ;/ Postaram się nagrać jeszcze przysiad do oceny :)
5x85kg
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
CINEKwitam mam do was male pytanko ,po wykonaniu fbw 5x5-8tygodniowego jaki trening moglibyscie mi polecic? robie mase,dieta jest biore jablko kreatyny. Pozdrawiam
Nasz sklep
Mega promocja