...
Napisał(a)
Siemano chciałbym się dowiedzieć jak szybko można zdrowo obniżyć bf.Czy jest możliwe w 2 miesiące obniżenie bf z 20% do powiedzmy 10% ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Polecam artykuł ze strony glownej. https://www.sfd.pl/art/Odchudzanie/Dieta__“Minus_5_kg_w_10_dni,_a_jesz_ile_chcesz”-a3463.html
Blog żywieniowy:
https://www.sfd.pl/[Blog]__althetic_Zabawa_w_kuchni-t1220363.html
...
Napisał(a)
Jasne, że można. Odpowiedni deficyt i trening i wszystko jest możliwe.
Dla przykładu moja zeszłoroczna 10-tygodniowa redukcja. Początkowo więcej niż 20%, a finalnie myślę że 8-10%

Dla przykładu moja zeszłoroczna 10-tygodniowa redukcja. Początkowo więcej niż 20%, a finalnie myślę że 8-10%

2
...
Napisał(a)
kozak forma te zdj po prawej na instagrama się nadaję :) A jak tam wymiary dużo spadło?
...
Napisał(a)
Nie da się tego określić. Każdy organizm jest inny. Takie efekty jak powyżej to skrajne przypadki. Raczej polecam się nastawić na czas i cierpliwość. Jest to podstawa.
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Waga - 10kg pas 86-76
Tak jak domer napisał nie u każdego będzie to szło tak samo i na pewno nie u każdego będzie to optymalne. Czasami lepiej dorzucić parę tygodni, a zrobić to ze zdrową głową :)
Tak jak domer napisał nie u każdego będzie to szło tak samo i na pewno nie u każdego będzie to optymalne. Czasami lepiej dorzucić parę tygodni, a zrobić to ze zdrową głową :)
1
...
Napisał(a)
a naprzykład naturalne spalacze? podobno kawa dobrze działa jeśli użyje się je 20-30 minut przed treningiem. Czy kawa pomaga?
...
Napisał(a)
Sporo ci z tali zleciało mi ludzie muwią że mam 20 bf a mam 82 cm w tali nie wiem dlaczego
...
Napisał(a)
Dobrze działa solidny trening siłowy i dobrze dobrana dieta. Szczegóły są mało istotne.
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Każdy ma inną budowę. Ja mam szeroką talię, nigdy nie miałem mniej niż 75 mimo żył na brzuchu. Co do kawy, jak najbardziej pomaga. Kawa pobudza, zwiększa chęć do działania co przełoży się na więcej spalonych kcal na treningu, w efekcie da to głębszy deficyt :) Dobrze połączyc kawę z syntetyczna kofeina jedno i drugie daje inny peak.
1
Polecane artykuły