Szacuny
563
Napisanych postów
2385
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
22105
U mnie na siłowni są ławki z takimi podnóżkami. Nogi masz wtedy wyżej i oparte na tym stojaku. Dzięki czemu pozycja jest stabilniejsza i nie ma mowy o "mostkowaniu" Nie wiem czy to dobrze, ale ja z tego korzystam.
Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.
Szacuny
1
Napisanych postów
98
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
1450
Jeśli zaczynamy przygode z treningiem, lub gdy zmieniamy system treningowy, zaczynac od takich podstawowych planow i pozniej je modyfikowac czy mozna od razu zmodyfikowac i cwiczyc takim? Oczywiscie pytam tak na przyszlosc :)
Szacuny
1
Napisanych postów
98
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
1450
No taki, ktory sklada sie praktycznie z samych wielostawowych( takie jak gotowce na forum ), czy cos pozmieniac wedlug siebie, np jakies cwiczenie zmienic lub dodac.
Szacuny
97
Napisanych postów
20120
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
184405
Modyfikowanie to jest dopasowywanie sobie treningu pod siebie, pod swoje możliwości: np ktoś przy 3 treningach nóg w tygodniu będzie wolał robić w pon wejścia w górę, bo mnie go to męczy niż objętość, albo na odwrót, ktoś woli sobie namachać piątek czy szóstek na mniejszym ciężarze, byle nie wchodzić dwójkami czy trójkami w górę.
Każdy doświadczony kucharz będzie modyfikował przepisy, ale jeżeli robi to kucharzyna od siedmiu boleści zamieniając mascarpone na serek wiejski bo a) lubi b) nie ma mascarpone, to wyjdzie z tego coś niezjadliwego. Sam sobie odpowiedz na pytanie na czym mają polegać Twoje modyfikacje.