Siema. No wiec tak, macham juz na silce okolo roku, ciagle na sucho, ale postanowilem poszerzyc swoja wiedze na temat odzywiania, i treningow. Mam kilka pytan, chcialbym ulozyc sobie trening na mase, ale zabardzo nie wiem jak go rozpisac, wiec chcialem zapytac czy trening na mase, to duzo powtorzen z duzym ciezarem ale malo seri? np 3 serie po 12/10/8 i 90kg nakladu cos w tym stylu? Czytalem jeszcze, ze kazda partia miesni wymaga specjalnej ilosci seri cwiczen np Biceps, ze ma bardzo maly miesien, to ze wymaga malo powtorzen i seri, a zato na nogi szczegolnie uda co maja bardzo duzy miesien, duzo powtorzen i seri prosil bym o wyjasnienie na co mam zwrocic uwage przy rozpisywaniu treningu na mase. Prosze o kazda porade, i uzytkownikow, ktorzy znaja sie na tym. Jestem w tym jeszcze zielony, dlatego prosze o pomoc. Oczywiscie dieta na mase tez bedzie, tylko w innym dziale poprosilem o pomoc ; ppp
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
19 lat 176 cm + 68 kg + ostry trening+odzywki+dieta
Następny temat