Patelnie polecam zwykłą, stalową. Dobrze ją wyczernić i smaży jak ta lala. Na smalcu oczywiście
When you have to shoot...Shoot! Don't talk
Strava - https://www.strava.com/athletes/11696370
Ilość wyświetleń tematu: 699547
When you have to shoot...Shoot! Don't talk
Strava - https://www.strava.com/athletes/11696370
panteonDo 10x10 raczej nie dojdę
Patelnie ceramiczną niedawno przerabiałem - niby dobra firma, a powłoka szybko się zmyła (aktualnie nawet na tłuszczu omlet się przypala!). Stalową kupię, bo tania jest i odświeżę smaki dzieciństwa Stalowa/cygańska jest tania, bo są i takie stalowe dosyć drogie..
Żeliwnej nie miałem (ale miałem WOKa żeliwnego i mi rdzewiał, także musiałbym bardziej takiej pilnować, natłuszczać i ogólnie pobabrać się nieco).
Jak się czerni patelnię stalową??
TAK?? (klik!)
Zmieniony przez - panteon w dniu 2016-09-29 10:12:03
When you have to shoot...Shoot! Don't talk
Strava - https://www.strava.com/athletes/11696370
panteon2 szklanki soli i ile trwa takie czernienie??
Jajka przyrządzone na kokosie nie smakują jak kokos. Jest lekki aromat i tyle. Dzisiaj jadłem, to na świeżo piszę
When you have to shoot...Shoot! Don't talk
Strava - https://www.strava.com/athletes/11696370
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły