SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

DT MissInvincible

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1519391

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
bziubzius Moderator
Ekspert
Szacuny 4318 Napisanych postów 18005 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 282956
ja też wolę jak się dzieje, ale nie powiedziałabym, ze im więcej tym lepiej
czasami czesto wstaje o 6, a śniadanie jem o 11, bo zwyczajnie nie mam czasu wcześniej
...
Napisał(a)
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6785 Napisanych postów 36465 Wiek 47 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 683031
ja się w domu mocno rozleniwiam. Rozjeżdżają mi się godziny posiłków przede wszystkim. Poza tym w domu - szczególnie w wakacje to by mnie młodszy syn rozpraszał jak nic. To jest taka gadułą że mu się buzia nie zamyka i ciągle ma jakąś sprawę. Po pracy to bardzo lubię te nasze rozmowy - ale jak bym miał pracować to by było ciężko.

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

...
Napisał(a)
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6939 Napisanych postów 63340 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 787808
Kurde jak bym ze swoim synem siedział, cokolwiek robię to milion pytań cały czas muszę odpowiadać na pytania do czego co służy, albo skąd się co wzięło. Milczy tylko jak śpi albo je
...
Napisał(a)
bziubzius Moderator
Ekspert
Szacuny 4318 Napisanych postów 18005 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 282956
...
Napisał(a)
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6785 Napisanych postów 36465 Wiek 47 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 683031
Ale to jest bardzo przyjemne - tylko nie w pracy. W domu po pracy - bardzo lubię sobie pogadać z synami. Starszy co prawda rzadko ma czas i ochotę - ale młodszy gada na okrągło. To są miło spędzone chwile - kiedyś będzie co wspominać.
1

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

...
Napisał(a)
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6939 Napisanych postów 63340 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 787808
Tak to fajny czas i swego czasu nie raz traciłem cierpliwość przy odpowiadaniu bo wiecie jak to jest odpowiedź na jedno pytanie implikuje 3 kolejne pytania
Najlepsze jest to, że to jest tak rozległy temat do dyskusji, że sam czasem się śmieję z tego bo potrafi być pytanie o to jak gąsienica to robi, że się przemieszczając tak się zgina i dlaczego się jej kręgosłup nie łamie, po pytania jak działa sekstans

Zmieniony przez - rion10 w dniu 2022-08-26 11:51:24
...
Napisał(a)
bziubzius Moderator
Ekspert
Można sie samemu wiele nauczyc

Moje sasadki pytaja np dlaczego nie o jest u góry?
...
Napisał(a)
bziubzius Moderator
Ekspert
...
Napisał(a)
rion10 Moderator
Ekspert
Nie no pewne rzeczy wiem, ale czasem sam się muszę sporo zastanowić żeby odpowiedzieć na pytanie, a jak czegoś nie wiem to po prostu siadamy i czytamy w necie o co chodzi
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5990 Napisanych postów 10090 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 214583
To są rozpraszacze, których ja w domu jeszcze nie znam ale przypuszczam, że bym nie dała rady tak pracować jak mi najlepiej pracuje się w totalnej ciszy, czasem nawet radio mi przeszkadza

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Buty kickboxing

Następny temat

Początki- siłownia POMOC :)

electro
Polecane artykuły