Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6875
Napisanych postów
36442
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
682840
Ostatnio z nim pogadałem i on mówi ze siłownia to dla niego kula u nogi. On by zamknął tak w ogóle. Sam się przerzucił na wynajmy mieszkań w Warszawie. Ale ze względu na stałych klientów - jak ja - to planuje zmienić system na wynajem obiektu. Będzie miał tylko małą grupę żeby coś tam zarobić ale nie musieć w ogóle pilnować co i jak się dzieje. Podpisujesz umowę na rok i płacisz tak jakby czynsz co kwartał lub miesiąc. Mi pasuje.
Zmieniony przez - nightingal w dniu 2020-07-27 11:40:28
Szacuny
6028
Napisanych postów
10090
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
214580
nightingal
Ostatnio z nim pogadałem i on mówi ze siłownia to dla niego kula u nogi. On by zamknął tak w ogóle. Sam się przerzucił na wynajmy mieszkań w Warszawie. Ale ze względu na stałych klientów - jak ja - to planuje zmienić system na wynajem obiektu. Będzie miał tylko małą grupę żeby coś tam zarobić ale nie musieć w ogóle pilnować co i jak się dzieje. Podpisujesz umowę na rok i płacisz tak jakby czynsz co kwartał lub miesiąc. Mi pasuje.
Zmieniony przez - nightingal w dniu 2020-07-27 11:40:28
Aha to teraz faktycznie ma to dla mnie sens. Fajna sprawa zatem - jeśli to nie jest jego źródło utrzymania i może sobie pozwolić na zostawienie siłowni na takich warunkach to i dla niego będzie łatwiej i dla Ciebie to chyba będzie bardzo pozytywna zmiana.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6875
Napisanych postów
36442
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
682840
ja myślę że mam u siebie w miasteczku dobrą renomę, na pewno ściągnąłbym sporo klientów którzy ćwiczą gdzie indziej - inna siłownia, piwnica itp. Ale brak czasu i chęci.