[...] płatki wcześniej zmielić, placek jest 10x lepszy. ja przedwczoraj właśnie kupiłem nową paczkę, całą zmieliłem, wsypałem z powrotem i nie muszę się co ranek z tym ******lić przepis krąży po forum, ale napiszę bo mi sie szukać nie chce ;) ja daję 2-3 całe jajka (bo mi szkoda żółtek wyrzucać, 'nie trawię marnowania żywności' heh) i tak ciut więcej [...]
Oryginalny sernik na zimno czy pieczony robi się zupełnie inaczej niż podany na tym forum, a ten przepis jest naprawdę nie potrzebny tutaj, bo jest zbyt prosty i oczywisty aby zaśmiecać nim forum. Nie rozumiem niektórych jak mogą dobrze się wypowiadać w takich tematach w dziale kuchnia. Było już wiele takich pseudo przepisów zupełnie [...]
[...] czesto czatuje pod knajpami na wychodzacych ktorzy wsiadaja do samochodow. W USA policja musi podac powod za co cie zatrzymala. Jezeli wypiles i jedziesz prosto, nie lamiesz przepisow i twoje auto jest sprawne to policja cie nie zatrzyma. Jednak jezeli wypiles a zlamales jakis przepis, lub nie wlaczyles kierunku skrecajac, lub masz zepsuty, a [...]
Przepis poprosze na ciasto do pierozkow pelnoziarnistych :) Nie rozpadaly sie po ugotowaniu ? bo mi zawsze plenoziarniste sie rozpadaly :( Żarcie swietne.
Makaron pieczony z twarożkiem z tofu kokosowym (krem kokosowy- przepis był na blogu) miłego dnia ;) /SFD/Images/2015/12/5/3e4936b8a4464a0c916c68b848e1986f.jpg
[...] testu i tak jak widzę marcinag spoko w miarę możliwości poprawiłeś wpiski wygląda to ciekawie jest na co spojrzec (jeśli robisz jakieś ciekawe jedzonko możesz czasem wrzucic przepis moze ktos skorzysta)- widac ze sie starasz tak dalej!!!!!! Nie bede jednak wpadał wiecej bo nie chce krytykowac kolegi, ktory niestety nie wyciaga wnioskow a nie [...]
Twaróg jest dobry zwłaszcza jeśli robi się z niego pastę z olejem lnianym. Tutaj masz przepis: http://www.aptekafamilijna.pl/library/page/146,dieta-dr-budwig-olej-lniany-budwigowy Jogurt możesz zastąpić Kefirem, tam przynajmniej laktoza jest już przetrawiona. Jeśli chodzi o zamienniki, to zamiast sera wieczorem bardzo często jem wędzoną rybę, [...]
Szkoda, że nie dałeś zdjęcia przed zjedzeniem Jak robię jedzenie to wolę już się napracować raz przy nim, np obierając kurczaka. By potem jeść już na spokojnie, a nie bawić się z kosteczkami. Ale przepis fajny
Rano zauważyłem ale forum strasznie mi zacina i nie mogłem ani odpowiedziec, ani co. Dzisiaj już kotleciki wołowo-serowe z warzywami, ale jutro, a najpozniej w piątek na bank wypróbuję. Dzięki, przepis specjalnie dla mnie wrzuciłeś?? :-D
[...] zjesc ja z kromka ciemnego pieczywa, przegryzc garsc orzechow wloskich/migdalow, przyjac tran/omega-3. mozesz tu rowniez polaczyc jajka z owsianka tworzac placek owsiany-przepis znajdziesz w kuchni sfd. w szkole jesli juz chceb to z umierem i z kawalem miecha np z filetem z kurczaka, a nie z ogorkiem. warzywa na dodatek beda ok. ma tu byc [...]
Cześć. Wpadnę dziś o 20:00 i będę żebrał o przepis. Ostatnio wszystkie ppv na KSW I FEN kupowałem, więc czas dać odpocząć budżetowi tym bardziej, że dzisiejsza karta szału nie robi. }:-(
I jest prosty do zrobienia, wrzucam przepis (wyciągnięty z mojego "normalnego" dziennika) i polecam. Jak ktoś zna rosyjski, to film mu pewnie wystarczy, jak nie, to dorzucam opis. https://youtu.be/ro4BnUDoiUY Potrzeba: - boczek (w filmie jest podgardle, ja miałam z kością, ale bez kości łatwiej to potem ogarniać - jaki się lubi, fajnie wychodzi [...]
[...] ile płaciłem za kilogram żelatyny w makro. Chyba coś ponad 20zł. Zażywam 2-3 porcje dziennie 20 gram żelatyny + ok 8g aminokwasów i inne suplementy. Najłatwiej jeść żelatynę wsypując do ust stołową łyżkę proszku i popić wodą. Jest bez smaku (przepis z Muscle&fitnes sprzed ok 10 lat. Stosu gazet nie będę przeszukiwał żeby przepisać artykuł.)
[...] jestem niedźwiedziem polarnym, a tym bardziej foczką, jednak także lubię czasami lody. Tak patrząc na własne menu (wstecz), to raz w miesiącu. Latem częściej :) Teraz zamiast malin mam truskawki, a jogurt wymienię na inny produkt, który jest na chwilę obecną w lodówce, czyli serek waniliowy. Będzie na jutro smaczny deser. Dziękuję za przepis :)