[...] sie zmarnuje ,wysrasz,zmienisz na energie,nerki obciazysz i watrobie ,owszem zawodowcy mr olympia tyle spozywaja ,pija tez po 20 litrow wody dziennie i wala mase chemi moj przepis jest prosty na doskonala sylwetke zarowno dla endo jaki mezo przykladowy plan dla endo-dodam ze jesli wykorzystales juz wszystkie swoje naturaln racjonalne [...]
Przepis nowatorski to nie jest, ale jest ok. Wegeta nie potrzebna, po co dodawać syf, lepiej posolić. I zamieniłbym tą oliwę na inny tłuszcz, raczej nie propagujemy smażenia mięsa na oliwie.
[...] papierem do pieczenia lub korzystamy z maty silikonowej. Ciasto dzielimy na 8 lub 16 części na posypanej mąką stolnicy. W zależności od rozmiaru jaki chcemy uzyskać. Z tego przepisu wychodzi 8 dużych lub 16 średnich bułek na hamburgery. Delikatnie z każdej porcji ciasta tworzymy kulkę i umieszczamy na blaszce do pieczenia. Między bułkami [...]
Myślę, że może to zależeć od serka, ale dotychczas nigdy jakoś nie trafiłem na egzemplarz z wybijającym się słonym smakiem. A przepis i jego wariację są świetne, mi osobiście podchodzi wersja z truskawkami i cynamonem albo z wiórkami kokosowymi ;-)
Ojojoojj Jedzenie nie jest dobre... po co tyle mleka? i to jeszcze uht... z Wasą nie przeszadzaj, jesli masz czas upiecz swoj własny razowiec na zakwasie, przepis znajdziesz w dziale w tamecie przepisów Ryż biały zamien na bązowy Tunczyk to z puszki? w oleju czy wsw? raczej tez out Szynnka wiejska to ze sklepu? Jesli tak to też out.. Co to za [...]
Moja kobieta też zawsze niepoliczalne rzeczy robi. Nie pozostaje nic innego jak przejąć pałeczkę w kuchni :D Przynajmniej raz na tydzień ugotuj/upiecz sobie 1kg mięcha i zawsze będzie pod ręką. Żona na pewno się ucieszy, a i ty będziesz zadowolony z michy ---> win, win :) Jak co to pisz o przepis.
moja babcia takie robiła, tyle, ze na masełku smażone i na koniec posmarowane dżemem mniam ;) w sumie przepis znany, ale bardo ci dziękuję, że mi go przypomniałeś ;)
witam, polecam przepis mojej babaci an trzdzik, naprawde pomaga: weź dwie torebki rumianku i zalej wrzątkiem, odstaw na 2 godziny, a potem przemywaj twarz wacikiem nasączonym tym rumiankiem, po kilku dniach na pewno zobaczysz różnice
i generalnie ona powinna troszkę inaczej być zrobiona. i jest raczej mało dietetyczna. bo robi się ją w najlepiej szkle żaroodporny i na zmianę warstwy przekłada się majonezem. tak z pół słoika idzie. Ale raz nie raz można zgrzeszyć, a smak wyśmienity. byłby sog , gdyby przepis nie był ściągnięty z internetu :)
a zblendowany izolat z olejem też może brać udział w konkursie? Mogę dać przepis.@@-) A na poważnie, te awokado ma być dojrzałe czy takie twardsze? Bo będę robił. Od razu dzięki za info Dziewczyny};-) Zmieniony przez - zioekt w dniu 2016-01-28 15:36:59
Siemię lniane można wymienić na babkę plesznik i juz nie będzie ryzyka :) A przepis bardzo fajny. Przydała by się jeszcze suma makro żeby nie trzeba było liczyć :) Zmieniony przez - paula.cw w dniu 2016-02-01 08:04:05
Czy ktos z Was pamięta ten przepis ? :-) w każdym razie dołączę, bo lubie do niego wracac o tej porze roku. Swietnie rozgrzewa. Zdrowa i łatwa zupa a'la fasolka po bretońsku Składniki: szklanka pomidorów w puszce 100g piersi z kurczaka szklanka wody niecałe pół szklanki ugotowanej białej fasoli mała cebula marchew łyżka oliwy przyprawy: [...]
Pychotka przed chwilką zrobiłem na kolacyjkę wszystko tak samo z tym że dałem białka truskawkowego i całą miarkę ale jest przepyszne polecam przepis :)