Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 5

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 247185

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 761 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 10642
KANwa
są odpowiednie suplementy na regenerację np. ZMA ;)

kurczak, ryż i kreatyna zrobią z Ciebie skurvvysyna

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
Wilczyslaw

dlatego Twój program powinien być skonsultowany z fizjo albo bądź z nim w regularnym kontakcie żeby kontrolował czy wada się nie pogłębiała. W Twoim wypadku wykonanie ćwiczeń z prawidłową techniką jest sprawą pierwszorzędną i musisz nad nią pracować .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 446 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2525
ostatnio byłem na treningu p[ierwszy raz SW: MT i Boksie, nauczyłem się np. kroków, kilku uderzeń czy ćwiczyć to w domu? bo np. brzuch, pompki, przysiady sobie odpuszczę bo trenuję na siłowni 3x w tyg. i mam taki rozkład SW:

wt: 18:15 - 19:30 MT, 20:15 - 21:30 boks
czw: 20:15 - 21:30 boks
piątek: 18:15 - 19;30 MT i mogę jeszcze mieć krav magę 20:15 - 21:30 i czy iść na nią bo i tak muszę 2 godziny czekać na busa, a mogę się czegoś nauczyć ,, ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 23860 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 147326
pitbuyll

każda technike powtarzaj w głowie w wolnej chwili, kroki oczywiście to bardzo wazne trenuj sobie na spokojnie w domu inaczej powtarzaj.

krav mage sobie odpuść
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 135 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1624
No tak, ale czy teraz zmienić ćwiczenia masowe na jakieś inne? Czy dalej jechać planem treningowym + aeroby na brzuch ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 446 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2525
Ver1n stosujesz plan treningowy dopóki jest skuteczny nawet do 6 miesięcy jak jesteś początkujący lub więcej, ja polecam zwykłe skrócone 5x5 jest za***iste :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 38 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 164
Wykonujac wyciskanie sztangi na plaskiej/skosne lawce nadgarstki powinny byc ulozone tak jak wygodnie, tzn. przeprzywione w strone ciala czy linia dloni powinna isc prosto wraz z calym przedramieniem? Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 173 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1038
Czy można robić x2 ćwiczenia na brzuch podczas 1 sesji treningowej, 3 razy w tygodniu. Na skośne mięśnie i proste, czy nie wypada?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
Gring0s

nadgarstek powinien być prosty, nie powinieneś wyginać nadgarstka , na początku wyginanie nadgarstka wydaje się wygodniejsze ale im ciężar będzie większy tym przeciążenia w nadgarstkach większe, staraj się aby nadgarstek był jak najbardziej wyprostowany
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
StrangeCC

można tylko po co?

jak masz dobrze skonstruowany trening to dwa treningi brzucha w tygodniu to maks
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Prośba!

Następny temat

plan na massee

Spalanie
Polecane artykuły